hoe Agile is jou team en waar kun je groeien? Ontdek het met de Agile Team Selfie.

Agile gaat verder dan de dagelijkse stand-up. Het draait om being Agile, niet om doing Agile. En juist als team kun je daar samen grote stappen in zetten. Hoe Agile is jouw team? Ontdek het met de Agile Team Selfie.

Agile draait niet om een rigide inzet van rituelen, maar om de mensen. De cultuur binnen het team is dan ook belangrijk; welke waarden en principes worden er gehanteerd? Op welke manier werk je samen? En hoe belangrijk vindt het team het leveren van bijvoorbeeld werkende software? Door met dit soort vraagstukken aan de slag te gaan kun je als projectteam nog meer waarde leveren voor de organisatie.

Met de Agile Team Selfie geven we inzicht in hoe Agile jouw team is. De Selfie is gebaseerd op de vier waardes en twaalf principes uit het Agile Manifesto. Hiermee krijgen de teams een beeld van hun eigen verbeterpotentieel. Je ontvangt een aantal concrete verbeterstappen. En in de speciale Tribers Meet Ups neem je een kijkje bij andere organisaties. Hoe zien hun Selfies eruit? Zo leer je van elkaar.

Maak een selfie