verbeter jouw klantervaring met een UX designer

Jos tribers

"Klantervaring gaat verder dan een mooi design"

van eerste indruk tot loyale klant

We begrijpen dat je meer wilt dan alleen tevreden klanten; je wilt loyale ambassadeurs. Onze UX designers staan klaar om de gebruikerservaring van jouw producten of diensten naar een hoger niveau te tillen. Samen bouwen we aan een klantreis die niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit bij de behoeften en verwachtingen van jouw klanten.

het dna van een UX triber

Fail fast

fail fast - learn quick

Een Triber schuwt risico’s niet en zet vlot stappen voorwaarts. Wanneer we een misstap maken, verspillen we geen tijd en gebruiken we de geleerde lessen om onmiddellijk bij te sturen.

ontwerpen

ontwerpen voor klant en business

Als Triber duiken we diep in de psyche van de gebruiker én begrijpen we de kern van het bedrijf. We ontwerpen oplossingen die een brug slaan tussen gebruikerstevredenheid en bedrijfssucces.

oog voor resultaat

oog voor resultaat

Een Triber werkt niet alleen hard maar ook slim, met een laserfocus op de eindstreep. We stellen meetbare doelen en doen er alles aan om deze te overtreffen.

constant iteren

constant itereren

Wij Tribers zijn nooit 'klaar'. We blijven sleutelen, tweaken en verbeteren. We zien elk project als een organisme dat voortdurend groeit en zich aanpast.

sterk inlevingsvermogen

sterk inlevingsvermogen

Empathie is een tweede natuur voor een Triber. We verplaatsen ons in de schoenen van de gebruiker en begrijpen hun behoeften en emoties, wat ons in staat stelt om echt verbonden en mensgerichte oplossingen te creëren

ownership willen nemen

ownership willen nemen

Een Triber neemt het voortouw, pakt zijn rol en verplicht zich om een project te laten slagen, alsof het zijn eigen bedrijf is.

Video achtergrond
Jordy van tribers

jordy voegt frisse energie toe bij essent

Energieleverancier Essent hanteert al jaren de Agile aanpak. De instrumentele kant is dan ook goed ingericht. Door mensen met elkaar te verbinden, wordt hier een Agile Mindset aan toegevoegd. Zo werken teams samen aan het leveren van waarde.

bekijk het volledige UX Designer programma

Stel je voor: jonge, energieke UX designers die een jaar lang, vier dagen per week, hun tanden zetten in jouw klantervaring.

Triber team selfie

ontdek hoe onze UX Tribers jouw klantervaring kunnen verbeteren

Neem nu de eerste stap naar een onvergetelijke klantervaring! Plan een vrijblijvend consult en ontdek hoe we jouw ROI kunnen verhogen.

Tribers