Agile Leadership

Agile Leadership - praktische tips voor de manager in het nieuwe tijdperk

Agile leidinggeven is dé manier die naadloos aansluit bij de toenemende innovatiesnelheid. Een de leider die klaar is voor de toekomst.

Als Agile leider ben je in staat juiste omgeving voor zelforganisatie te creëren. Een omgeving waarin medewerkers gaan voor eigenaarschap. Een omgeving waar flexibele teams samenwerken, van elkaar leren, snel feedback krijgen van gebruikers en gericht zijn op kwaliteit en continu leren. Hierdoor zullen teams groeien en steeds beter in staat zijn steeds maximale klantwaarde te leveren.

We behandelen de volgende onderwerpen:

  • Hoe creëer je een cultuur van ondernemers en eigenaarschap?
  • Wat zijn de grootste valkuilen van managers?
  • Door welke handelingen word jij een succesvol leider?

Doelgroep: managers, coaches en iedereen die teams naar een volgend level wil sturen

Wat is een Tribe Talk

Met Tribetalks verzorgen wij binnen 20 minuten een inspirerende presentatie op je beeldscherm. Een actief verhaal waarbij je binnen 15 minuten de essentie van het onderwerp hoort. De laatste 5 minuten is er ruimte voor jouw vragen. De komende weken zetten we reeks neer van vijf verschillende onderwerpen. Alle onderwerpen gaan over het versnellen van doeltreffende innovatie. De Tribetalks zijn kort, krachtig en in een hoog tempo. Dus pak een kop koffie en laat je inspireren door de Tribers!