Value Stream

Optimaliseer waardecreatie met Value Stream Mapping

Waardecreatie voor de klant is het belangrijkste bestaansrecht voor organisaties. Maar hoe organiseer je jezelf om dit te optimaliseren?

Verbeter waardecreatie met Value Stream MappingUiteindelijk bestaat het bestaansrecht van jouw organisatie maar uit één ding: waardecreatie voor de klant. Maar welke interne structuur gebruik je om dit te optimaliseren? Value Stream mapping helpt je de waardestromen in jouw organisatie te ontdekken.

Ten eerste vanuit het klantperspectief, namelijk door snelle levering van waardevolle producten. Ten tweede met focus op de interne processen – snellere levering door minimale wachttijden. We leggen je uit hoe je met deze inzichten de omslag kunt maken naar organisatie rondom waarde. Van component teams naar efficiëntere feature teams. En van Pyramid-shaped teams naar Diamond teams.

Doelgroep: Delivery Managers, Portfolio Managers, Product Managers, Release Train Engineers, Product Owners

Wat is een Tribe Talk

Met Tribetalks verzorgen wij binnen 20 minuten een inspirerende presentatie op je beeldscherm. Een energieke presentatie, waarbij op het einde ruimte is voor jouw vragen. De komende weken zetten we een reeks neer van vijf verschillende onderwerpen. Alle onderwerpen gaan over het versnellen van innovatie met focus op jouw klant. Het maximaliseren van waardcreatie. De Tribetalks zijn kort, krachtig en in een hoog tempo. Dus pak een kop koffie en laat je inspireren door de Tribers!