De Tribers Training Proeverij.
Proeven hoe het is om een Triber te zijn.

Tribers Training Proeverij - Melvin

Een leerzame én vooral gezellige middag

In een overvolle banenmarkt begrijpen we dat het moeilijk is om een keuze te maken. Hoe weet je of een traineeship die op het eerste gezicht leuk lijkt, ook écht bij je past? Net als bij een bierproeverij, weet je pas wat bij je past als je het geprobeerd hebt. Daarom organiseren wij de Tribers Training Proeverij.

Waarom de Training Proeverij?

Je staat aan het begin van je carrière en bent opzoek naar een baan. Er is zo veel. Hoe weet je nou wat echt bij jou past? Om je daarbij te helpen organiseren wij op 14 december de Tribers Training Proeverij. Aan de hand van 2 trainingen, die ook tijdens het traineeship worden aangeboden, nemen wij je mee in wat het betekent om een Triber te zijn. Achterover zitten en luisteren? Zeker niet! Tijdens de trainingen ga je volop aan de slag, zowel individueel als samen met anderen. Je krijgt training van Agile en Start-up experts. Na de training sluiten we af met een borrel in onze eigen bar.  

Welke trainingen ga je volgen?

Je krijgt 2 trainingen met als doel om je te inspireren en je tegelijkertijd een kijkje te geven in onze filosofie en het werk dat wij doen. Natuurlijk zullen we ook de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden.  

Innovation Essentials training

1. Innovation Essentials

“Innoveren als een raket. Het kan!” – Tribers
Onze missie is
corporates laten denken en doen als een start-up. We helpen corporates snel ideeën verkennen, concrete oplossingen verzinnen en hun markt te blijven veroveren. Maar wat maakt start-ups zo innovatief en wat doen zij anders dan veel corporates? Dit gaan we je vertellen aan de hand van theorie, interactieve spellen en onze ervaring uit de praktijk bij onze opdrachtgevers. Na deze training weet je waar Tribers voor staat, wat we doen en hoe we dat doen.
 

Aanmelden? Scroll naar beneden ⏬

Training proeverij

2. Faciliteren kan je leren

“Daar neem je de pet voor af” – Tribers
Als Scrum Master heb je veel verschillende petten op. Zo ben je bijvoorbeeld coach, leraar en change agent. Wat je zo al doet? Je faciliteert effectieve workshops en meetings. In deze
training geven we je praktische handvatten hoe je dit soepel en effectief kan laten verlopen en laten we je zien hoe jouw rol als Scrum Master eruit ziet.
 

Aanmelden? Scroll naar beneden ⏬

Programma Training Proeverij

De Training Proeverij wordt gehouden op dinsdag 14 december start om 14:30 en eindigt om 17:00 uur.

Programma
14:30 – 15:00    Inloop
15:00 – 15:45    Agile Essentials
15:50 – 16:35    Faciliteren kan je leren
16:40 – 17:00    Q&A en afsluiting

De proeverij wordt gehouden in aan de Bink36 – M520 (5e etage). Check hieronder het exacte adres.

Bink36 – M520 (5e etage)
Binckhorstlaan 36
2516 BE Den Haag

Veelgestelde vragen over de Tribers Training Proeverij:

Is de training proeverij een fysieke bijeenkomst?
Ja, de proeverij is fysiek zodat je precies weet hoe de sfeer is.

Hoeveel mensen zullen tegelijkertijd aanwezig zijn?
We gaan uit van ongeveer 5-7 deelnemers die tegelijkertijd aanwezig zullen zijn. We zorgen voor voldoende ruimte, zodat je op gepaste wijze afstand kunt houden (indien je dit wilt).

Waarom hebben jullie gekozen voor deze 2 trainingen?
De gekozen trainingen geven je een eerste basis voor het werk als Scrum Master. Ze geven je een goed idee hoe je als Scrum Master te werk gaat. Ben je benieuwd naar alle trainingen en workshops? Kijk dan eens naar het Scrum Master traineeship programma.

Moet ik een corona pas of QR-code laten zien?
We volgen graag de richtlijnen op van het RIVM. We verwachten dat je een QR-code kunt laten zien.

Tribers Team

Scrum trainees aan het woord

Vijf trainees leggen uit waarom zij hebben gekozen voor Tribers.

Proef je mee?

Geef je dan op voor deze leerzame en gezellige Training Proeverij, en ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Liever alleen bij de borrel aansluiten? Laat het dan weten via het formulier hieronder.

Leuk dat je erbij bent! Een bevestigingsmail is onderweg.

Ellouise van Renselaar Tribers

Meer weten over de Tribers Training Proeverij?

Heb je vragen over de training proeverij of lijkt het je leuk om kennis te maken met één van de Tribers trainees? Stuur gerust een berichtje via Linkedin of bel me eens op.