Training Proeverij

Tribers Training Proeverij

Met zoveel banen en richtingen snappen we dat de juiste keuze maken lastig kan zijn. Tijdens de Tribers Training Proeverij leer je andere Tribers kennen, volg je inspirerende workshops en sluiten we af met een gezellige borrel.

Een Training Proeverij? Huh?!

Je staat aan het begin van je carrière en bent opzoek naar een baan. De keuze is enorm, maar hoe weet je nu al wat echt bij jou past? Om je daarbij te helpen organiseren we bij Tribers op donderdag 17 november een nieuwe Tribers Training Proeverij. Aan de hand van gezellige en leerzame trainingen die je normaal tijdens het traineeship worden aangeboden, nemen wij je mee in wat het betekent om een Triber te zijn. Achterover zitten en luisteren? Nee, want je zou geen Triber zijn als je niet van aanpakken zou houden. Tijdens de trainingen ga je volop aan de slag, zowel individueel als samen met anderen. Je krijgt training van Agile en Start-up experts en leert direct andere Scrum Master trainees kennen. De Training Proeverij duurt tot ongeveer 17:00 uur. Na de training sluiten we af met een borrel in onze eigen bar.

Herken jij je in (één van) onderstaande punten?

  • Doorleren? Ja, dit doe je dolgraag of heb je enorm gemist in je vorige baan.
  • Je bent net afgestudeerd of hebt minder dan 2 jaar werkervaring.
  • Je vind het leuk om met mensen te zijn en weet jezelf goed te redden als je voor een groep staat.

Luister naar de ervaringen van andere (startende) Tribers

Kun je niet wachten en wil je snel weten of Tribers iets voor je is? Plan een kort gesprekje in (20 min) waarin een startende Triber jou meeneemt in zijn/haar ervaring als Scrum Master.

MAAK Kennis met de TRAINEES

Werken bij Tribers

Wij geloven dat in ieder mens een innovator zit

Innovatie is voor veel organisaties een toverwoord. Innoveren doe je niet met één klik op de knop. Innoveren is een proces, een mindset. Tribers helpen organisaties met het ontwikkelen van een innovatieve mindset. We durven te experimenteren en zetten teams op die direct actie ondernemen. Innovatie zit in ons DNA.

Programma Training Proeverij

De Training Proeverij wordt gehouden op donderdag 17 november start om 12:00 en eindigt om 17:00 uur. Om 16:00 uur starten we alvast met de borrel en gaan we gezamenlijk de laatste training in. Na de laatste training verzamelen we ons bij de Tribers Bar.

Details

🗓️ Donderdag 17 november 2022
⏰ 12:00 – 17:00 uur (met uitloop tot 19:00 uur 🍻)
📍IJsbaanpad 2, Amsterdam

Programma

12:00 – 12:30: inloop
12:30 – 13:00: samen lunchen op kantoor. Heb je eetwensen? Meld het hier 😉
13:00 – 14:00: Agile Essentials – Workshop
14:00 – 14:15: Break
14:15 – 15:00: Agenda van een Triber
15:05 – 16:00: Faciliteren kan je leren – Workshop
16:00 – 17:00: Liberating Structures – Workshop
Vanaf 17:00: Borrel

Faciliteren kan je leren

Innovation Essentials

Onze missie bij Tribers is corporates laten denken en werken als een Start-up. We helpen corporates snel ideeën verkennen, concrete oplossingen verzinnen en hun markt te blijven veroveren. Maar wat maakt start-ups zo innovatief en wat doen zij anders dan veel corporates? Dit vertellen we je aan de hand van theorie, interactieve spellen en ervaring uit de praktijk bij onze opdrachtgevers. Na deze training weten jullie waar Tribers voor staan, wat we doen en hoe we dat doen.

Liberating Structures

Liberating Structures

Eén van de kernwaardes van Tribers is verbinden. Daarbij vinden wij het belangrijk dat iedereen betrokken is en zich gehoord voelt. Een tool om dat voor elkaar te krijgen is Liberating Structures (include and unleash everyone). We geven je een korte introductie en gaan we aan de slag onder het genot van een lekkere borrel.

Scrum Master Traineeship

Faciliteren kan je leren

Als Scrum Master heb je veel verschillende petten op. Zo ben je bijvoorbeeld coach, leraar en Change Agent. Hoe doe je dat? Vaak door het faciliteren van effectieve, workshops en meetings. In deze training geven we je hier praktische handvatten voor. Tegelijkertijd nemen we je mee in de rol van Scrum Master.

Meld je aan voor de Tribers Training Proeverij

Wil jij weten hoe jij A-merken kan helpen met betere en snellere innovatie? Kom dan naar de Tribers Training Proeverij en ontdek hoe het is om een Triber te zijn.

Leuk dat je erbij bent! Een bevestigingsmail is onderweg.

Ellouise van Renselaar Tribers

Meer weten over de Tribers Training Proeverij?

Heb je vragen over de training proeverij of lijkt het je leuk om kennis te maken met één van de Tribers trainees? Stuur gerust een berichtje via Linkedin of bel me eens op.