Kom proeven bij tribers

Tribers Training Proeverij

In een overvolle banenmarkt begrijpen we dat het moeilijk is om een keuze te maken. Hoe weet je of een traineeship dat op het eerste gezicht leuk lijkt, ook écht bij je past? Net als bij een bierproeverij, weet je pas wat bij je past als je het geprobeerd hebt. Daarom organiseren wij de Tribers Training Proeverij en ervaar je in één middag hoe het is om een Scrum Master te zijn.

Wat is de Training Proeverij?

Je staat aan het begin van je carrière en bent opzoek naar een baan. De keuze is enorm, maar hoe weet je nu al wat echt bij jou past? Om je daarbij te helpen organiseren we bij Tribers op 12 mei een Training Proeverij. Aan de hand van gezellige en leerzame trainingen die je normaal tijdens het traineeship worden aangeboden, nemen wij je mee in wat het betekent om een Triber te zijn. Achterover zitten en luisteren? Zeker niet! Tijdens de trainingen ga je volop aan de slag, zowel individueel als samen met anderen. Je krijgt training van Agile en Start-up experts en leert direct andere Scrum Master trainees kennen. De Training Proeverij duurt tot ongeveer 17 uur. Na de training sluiten we af met een borrel in onze eigen bar.

Voor wie is dit interessant?

Ben jij een laatstejaars student en ben jij nog lang niet uitgeleerd? Lijkt je leuk om innovatie te versnellen bij grote organisaties? En heb je 1-3 jaar werkervaring en ben je aan het oriënteren op een volgende stap? Lijkt het jou leuk om innovatie te versnellen bij grote organisaties in Nederland? Dan is de Tribers Training Proeverij helemaal voor jou!

Liever samen met een vriend of vriendin meedoen?

STUUR DEZE UITNODIGING DOOR

Overvolle agenda?

Geen nood! We snappen dat je agenda vol zit en dat ruimte maken soms lastig kan zijn. Daarom nemen we de Tribers Training Proeverij op, zodat jij de training proeverij op een beter moment rustig kunt terugkijken.

ONTVANG DE TRAINING IN je inbox

Werken bij Tribers

Elke organisatie kan een innovator zijn

Innovatie is voor veel organisaties een toverwoord. Innoveren doe je niet met één klik op de knop. Innoveren is een proces, een mindset. Tribers helpen organisaties met het ontwikkelen van een innovatieve mindset. We durven te experimenteren en zetten teams op die direct actie ondernemen. Innovatie zit in ons DNA.

Programma Training Proeverij

De Training Proeverij wordt gehouden op donderdag 12 mei start om 12:00 en eindigt om 17:00 uur. Om 16:00 uur starten we alvast met de borrel en gaan we gezamenlijk de laatste training in. Na de laatste training verzamelen we ons bij de Tribers Bar.

Programma:
12:00 – 12:15   Inloop
12:15 – 13:00   Lunch en kennismaken
13:00 – 14:00   Training 1: Agile Essentials
14:15 – 14:45   Agenda van een Scrum Master
15:00 – 16:00   Training 2: Faciliteren kan je leren
16:00 – 17:00   Training 3: Liberating Structures (onder het genot van een borrel)
17:00 en later  Borrel

De Training Proeverij wordt gehouden in ons kantoor gelegen aan IJsbaanpad 2 in Amsterdam.

Faciliteren kan je leren

Innovation Essentials

Onze missie bij Tribers is corporates laten denken en werken als een Start-up. We helpen corporates snel ideeën verkennen, concrete oplossingen verzinnen en hun markt te blijven veroveren. Maar wat maakt start-ups zo innovatief en wat doen zij anders dan veel corporates? Dit vertellen we je aan de hand van theorie, interactieve spellen en ervaring uit de praktijk bij onze opdrachtgevers. Na deze training weten jullie waar Tribers voor staan, wat we doen en hoe we dat doen.

Workshop Zakelijk tekenen

Liberating Structures

Eén van de kernwaardes van Tribers is verbinden. Daarbij vinden wij het belangrijk dat iedereen betrokken is en zich gehoord voelt. Een tool om dat voor elkaar te krijgen is Liberating Structures (include and unleash everyone). We geven je een korte introductie en gaan we aan de slag onder het genot van een lekkere borrel.

Scrum Master Traineeship

Faciliteren kan je leren

Als Scrum Master heb je veel verschillende petten op. Zo ben je bijvoorbeeld coach, leraar en Change Agent. Hoe doe je dat? Vaak door het faciliteren van effectieve, workshops en meetings. In deze training geven we je hier praktische handvatten voor. Tegelijkertijd nemen we je mee in de rol van Scrum Master.

FAQ

Hoe werkt het aanmeldproces?
Onderaan deze pagina kun je je aanmelden. Na aanmelding ontvang je een  bevestiging. Deze bevestiging is direct je officiële uitnodiging voor de Training Proeverij.

Is de training proeverij een fysieke bijeenkomst?
Ja! We mogen ‘eindelijk’ weer samenkomen, zodat we elkaar veel beter kunnen leren kennen.

Hoeveel mensen zullen tegelijkertijd aanwezig zijn?
We hebben plek voor max. 10 deelnemers die tegelijkertijd aanwezig zullen zijn. Ons kantoor is ruim en afstand houden is hierdoor erg makkelijk.

Moet ik een corona pas of QR-code laten zien?
Nee, dit is niet nodig.

Scrum Master traineeship

Meld je aan voor de Tribers Training Proeverij

Proef hoe het is om een Scrum Master te zijn en ontdek of jouw hart sneller gaat kloppen van innovatie en IT. En geniet bovenal van een mega gezellige middag.

Leuk dat je erbij bent! Een bevestigingsmail is onderweg.

Ellouise van Renselaar Tribers

Meer weten over de Tribers Training Proeverij?

Heb je vragen over de training proeverij of lijkt het je leuk om kennis te maken met één van de Tribers trainees? Stuur gerust een berichtje via Linkedin of bel me eens op.