Customer Journey Mapping

Tribe Talk: word de baas over je eigen backlog

Leer hoe je meer eigenaarschap kunt creëren in het team en je backlog kunt verbeteren tijdens onze Tribe Talk. Ontdek hoe customer journey mapping kan helpen om de klant centraal te stellen en de juiste keuzes te maken. We hopen dat je na deze Tribe Talk geïnspireerd raakt om het beste uit je team te halen en je klanten de aandacht te geven die ze verdienen.

Wil jij de touwtjes in handen nemen en je backlog op waardevolle wijze inrichten? In deze speciale lunchbreak Tribe Talk nemen we je in 20 minuten mee in hoe jij scrum teams kunt helpen met het centraal stellen van de klant en hoe jij meer verantwoordelijkheid in teams kan creëren door middel van customer journey mapping en efficiënt product backlog management.

Details:
🗓️ Donderdag 9 maart
⏰ 12:30 – 12:50 uur
📍Online

Schrijf je gratis in

👇 Schrijf je hieronder in, ook als je de opname wilt ontvangen.

Leuk dat je erbij bent

Een bevestiging van je inschrijving is onderweg

Milan Israël Tribers

Word de baas over je eigen backlog

Wil je meer controle hebben over je eigen backlog en je teams helpen om de klant centraal te stellen en meer eigenaarschap te creëren? Schrijf je dan nu in voor onze Tribe Talk, waarin we je leren hoe je dit kunt bereiken door middel van customer journey mapping en goed product backlog management.