Innovatiekracht met Design thinking & Lean startup

Innoveren is noodzakelijk, maar de ervaring leert dat het erg moeilijk is. Vaak focussen we ons op het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Maar in hoeverre lost dit echt het probleem van de klant op?

Design thinking en Lean startup helpen je om klantproblemen te ontdekken en te valideren. Door de focus op de klant te leggen en gestructureerd te experimenteren, kun je steeds beter de klantwaarde inzichtelijk maken en van jouw product een echt succes maken.

Ontdek tijdens onze eerste Tribe Talk wat Wolter Kroes en de Lean Startup Cycle met elkaar gemeen hebben?  We vertellen hoe we in 4 weken het Videonelen platform hebben gelanceerd om de vrijmibo een boost te geven en mensen in verbinding te brengen.

Tijdens onze Tribe Talk gaan we in op de volgende vragen:

  • Wat is design thinking & lean start-up, en wat is het verschil?
  • Hoe hebben we dit toegepast op de lancering van Videonelen?
  • Hoe werkt dit in een grote organisatie?

Doelgroep: Product owners, innovatieve managers, scrum masters en agile coaches

Wat is een Tribe Talk?

Met Tribe Talks verzorgen wij binnen 20 minuten een inspirerende presentatie op je beeldscherm. Een actief verhaal waarbij je binnen 15 minuten de essentie van het onderwerp hoort. De laatste 5 minuten is er ruimte voor jouw vragen. De komende weken zetten we reeks neer van vijf verschillende onderwerpen. Alle onderwerpen gaan over het versnellen van doeltreffende innovatie. De Tribetalks zijn kort, krachtig en in een hoog tempo. Dus pak een kop koffie en laat je inspireren door de Tribers!