Liberating Structures

Het kennismakingsgesprek bij Tribers: ontdek of de rol van Scrum Master bij je past

Verbinding en openheid zijn belangrijke waardes voor alle Tribers, dus we hebben ons best gedaan dit zoveel mogelijk terug te laten komen in het proces.

Bij Tribers vinden we het belangrijk dat je een baan vindt die bij jou past. Verbinding en openheid zijn belangrijke waardes voor alle Tribers, dus we hebben ons best gedaan dit zoveel mogelijk terug te laten komen in het proces.

Zo vragen we niet om een CV en een motivatiebrief. Want eerlijk, dit is toch een beetje achterhaald? Bij Tribers geloven we dat we je beter kunnen leren kennen door een gesprek. De persoonlijke match en jouw motivatie zijn dus het allerbelangrijkst. Daarnaast willen we jou als kandidaat de kans geven om zoveel mogelijk Tribers te leren kennen. Zo krijg je een duidelijk beeld van onze cultuur en kunnen we samen bepalen of de rol Scrum Master bij je past. Benieuwd hoe het kennismakingsproces er uit ziet? Komt ‘ie.

Het kennismakingsproces bij Tribers

Je reageert op de vacature

Jij laat je gegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen om je vragen te beantwoorden en om meer te weten te komen over wie je bent.

Koffie op kantoor

Dan volgt een koffie, thee of biertje bij ons op kantoor. We zijn erg benieuwd wat jou motiveert en horen graag wat jij belangrijk vindt in een baan. En natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen aan Tribers op kantoor. Ze zullen ze ook erg benieuwd zijn naar wie jij bent.

Selectiedag

Ten slotte organiseren we een selectiedag waar je samen met andere Tribers in een ontspannen sfeer werkt aan een aantal opdrachten. Wees niet bang, we zullen je niet lastig vallen met uitgebreide en saaie cases. We kijken vooral of je het leuk vindt om samen te werken met andere Tribers. De opdrachten geven bij ons doorslag

Contract aanbieding

Als het van beide kanten een match blijkt te zijn na de selectiedag, zullen we je een contract aanbieden en kan je op 6 maart 2023 starten met het innovatie traineeship. We kijken er naar uit om je te leren kennen en om te zien hoe je je ontwikkelt tijdens het traineeship. We geloven dat dit een geweldige kans is om te leren en om je carrière een boost te geven.

Ontdek of het innovatie traineeship iets voor jou is

Ben je nieuwsgierig geworden en durf je een gesprekje aan? Schrijf je hier in voor het traineeship en we bellen je even op om kennis te maken.

Ellouise van Renselaar Tribers

Meer weten over het kennismakingsproces?

Neem contact op en plan een koffieafspraak op ons kantoor om je motivatie te delen en om ons beter te leren kennen.

Lees verder

Complimentendouche

Een ijzersterk teammoraal met een complimentendouche

Versterk de onderlinge verbinding binnen je team en geef een digitaal schouderklopje met de complimentendouche. Succes gegarandeerd!

Lees meer
Effectiever thuiswerken? Ga asynchroon aan de slag!

Effectiever thuiswerken? Ga asynchroon aan de slag!

Ga asynchroon aan de slag en kom eindelijk toe aan jouw eigen werk. Minimaliseer het aantal meetings en haal de bezem door je agenda.

Lees meer
Agile rituelen mindset

Agile: rituelen of een mindset?

Welke waarden en principes hanteer je als team?

Lees meer
All posts