Tribers Team

Scrum Master trainees aan het woord

Tijdens het éénjarige programma krijgen starters een intensief leertraject voorgeschoteld boordevol trainingen en opleidingen (meer dan 40), persoonlijke begeleiding en coaching door ervaren collega’s en hands-on ervaring op een uitdagende opdracht.

Na afronding van het Scrum Master traineeship kunnen kandidaten in dienst treden bij Tribers, de opdrachtgever of met de juiste bagage een hele andere weg inslaan.

Het maakt niet uit wat je doet, zolang je maar doet wat je leuk vindt

Anne Wessels

“Je krijgt in het traineeship volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Bij Tribers mag je uitproberen. Sterker nog, het wordt gewaardeerd als je initiatief neemt.”

In het interview vertelt Anne waarom ze uiteindelijk heeft gekozen voor het Scrum Master traineeship van Tribers.

Rob Gijzen

“Ik weet zeker dat dit traineeship de slimste stap is die ik heb gemaakt. Tijdens mijn studie heb ik een aantal mensen uit de top van het bedrijfsleven om advies gevraagd. Unaniem adviseerden zij mij om als eerste stap een traineeship te zoeken. In een goed traineeship krijg je in de trainingen veel vaardigheden en tips aangeleerd die je de rest van je carrière kunt gebruiken.”

In het interview legt Rob uit wat het programma zo uniek maakt ten opzichte van andere traineeships.

Emily Schroeter

“Teams helpen om beter met elkaar samen te werken staat bij mij op nummer 1. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in hoe mensen met elkaar communiceren. Hoe doe je dat binnen een organisatie, hoe werkt de teamdynamiek? Dat is complex en tegelijkertijd interessant. Ik vind het superleuk om teams te helpen zich te ontwikkelen.” In het interview vertelt Emily over haar opdracht en de gezellige cultuur binnen Tribers.

Milan Israël

“Tijdens mijn studie viel het me al op dat sommige bedrijven heel ver zijn in het meenemen van technologische ontwikkelingen in de bedrijfsvoering, terwijl dat in mijn Marketing bachelor bijna niet aan bod kwam. Dit maakte mij nieuwsgierig: waarom adopteren sommige organisaties nieuwe ontwikkelingen snel, en andere veel langzamer?” In het interview vertelt Milan over het uitgebreide trainingsaanbod binnen het traineeship.

Ellouise van Renselaar

“Het is een misverstand om te denken dat je alleen een traineeship kunt doen als je net bent afgestudeerd. Ik ben zelf niet meteen na mijn studie, Strategic Management, met het traineeship begonnen. Ik heb eerst ander werk gedaan. Na mijn studie was ik nog niet klaar voor een ‘echte’ baan. Ik vond het fijn om eerst even iets volwassener te worden.” In het interview deelt Ellouise waarom zij zich meteen thuis voelde binnen Tribers.

Tribers nieuwsbrief

 

Lees de verhalen van onze trainees

Emily Schroeter

Hoe Emily haar rol als scrum master vanuit het traineeship oppakt

Emily verdiept zich graag in teamdynamiek en het ontwikkelen van mensen. Het traineeship bij Tribers sluit daar naadloos bij aan. We vragen Emily naar haar ervaringen als scrum master, en waarom zij die rol zo interessant vindt.

Lees meer
Milan Israel - thumbnail

Hoe Milan innovatie in de praktijk brengt tijdens het traineeship

Milan vindt het al sinds zijn studie interessant om te weten hoe je bedrijven innovatiever maakt. Tijdens het traineeship leert hij om dit in de praktijk toe te passen. We vragen Milan hoe hij zijn team innovatiever maakt.

Lees meer
Ellouise interview

Hoe een steile leercurve heeft geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling

Ellouise is na haar studie eerst gaan werken, voordat ze met het traineeship begon. De steile leercurve in haar ontwikkeling bevalt haar goed. We vragen Ellouise waarom ze zo enthousiast is.

Lees meer
Bekijk meer blogs
Erik Stoffer Tribers

Wil je meer weten over het Scrum Master traineeship?

Het nieuwe Scrum Master traineeship staat gepland voor September 2022. Kun je niet wachten en wil je je alvast aanmelden? Neem gerust contact met mij op.