Product Development Kit

E-book: Product Development Toolkit

Voorkom dat je onnodig tijd, geld en energie verspilt aan producten en features waar niemand op zit te wachten. Met deze Product Development Toolkit willen we product teams ondersteunen om klantwaarde te realiseren. Geïnspireerd op de Agile mindset, design thinking en lean startup hebben we een aantal best practices bij elkaar gebracht. 

Innovatie is onmisbaar

Net als snelheid in je product development. Dat vraagt om het aanzetten van een startup-mentaliteit. Ook in jouw organisatie. Dat is wat Tribers doen. Zodat jij snel ideeën verkent, concrete oplossingen verzint en jouw markt blijft veroveren.

Wat lees je in dit E-book?

Toch zien we dat teams en organisaties moeite hebben om een idee te vertalen naar een succesvol product. Vaak wordt er onnodig veel tijd, geld en energie verspilt aan het uitwerken van een plan. Dat kan leuker, slimmer en makkelijker. Met deze Product Development Toolkit willen we product teams ondersteunen om klantwaarde te realiseren. Geïnspireerd op de Agile mindset, design thinking en lean startup hebben we een aantal best practices bij elkaar gebracht. Deze best practices helpen je om het klant probleem te toetsen, mogelijke oplossingen te valideren en de oplevering te versnellen.

Zo voorkom je dat je tijd, geld en energie verspilt aan producten en features waar niemand op zit te wachten.

Download jouw Product Development Toolkit

Vul je gegevens in en de download wordt direct beschikbaar.

Download jouw Product Development Toolkit

  • Super leuk! Je download is beschikbaar.

    De Toolkit is nu beschikbaar. Heel veel plezier ermee!

    Download
Melvin van Drimmelen

Heb je vragen over deze Toolkit?

Stel je vragen direct aan Melvin.

CMP-02740-S6R8F