Word opgeleid tot Innovator van de toekomst!

Je staat in de startblokken om je carrière te lanceren. Je wilt impact maken, leren en daarnaast toch lekker verdienen. Maar waar begin je? Tijdens het Scrum & Innovatie Traineeship begeleid je 4 dagen per week een innovatie team bij één van onze A-merken zoals PostNL, ABN AMRO, 123inkt, AH of KVK. En die andere dag? Dan volg je samen met de andere trainees één van de 40 workshops bij ons op kantoor of bij een partner op locatie.

Het traineeship start in maart 2023. De vacature is sinds enkele dagen geopend.

Wat kan je verwachten tijdens het Scrum & Innovatie traineeship?

Bij Tribers geloven we dat mensen ‘van nature’ innovators zijn. Aanpassen en vernieuwen zit in ons DNA, dat doen mensen al sinds ze het eerste vuurtje stookten. Maar daar moeten we wel de ruimte voor krijgen.

In veel teams, bij veel bedrijven gaat een hoop innovatiekracht verloren. Super zonde. Tijd dat we samen de rem ervan af halen.

Tijdens het traineeship krijg je de kans om organisaties en teams te begeleiden in het teruggeven van hun innovatiekracht. Benieuwd hoe je dit doet? Lees dan vooral verder.

Eén dag in de week training
Elke vrijdag krijg je samen met de andere trainees een training van een professional. Denk aan Agile, scrum en Design Thinking. Maar ook skills zoals Zakelijk Tekenen, Faciliteren en Effectief Communiceren. 

Vier dagen per week aan de slag als Scrum Master

Vier dagen in de week werk jij als Scrum Master bij één van onze opdrachtgevers. De Scrum Master begeleidt het teamproces en helpt het team op die manier constant te vernieuwen en te verbeteren. Dit doe je bijvoorbeeld door kritisch naar het proces te kijken,  het proces inzichtelijk te maken, teamleden te coachen en workshops te geven en faciliteren.

Elke dag persoonlijke ontwikkeling

Het hele jaar wordt je gecoacht door een ervaren Triber. Met je coach ga je onderzoeken wie je bent, waar je naartoe wilt en stel je doelen op om daar te komen. Jouw coach begeleidt je in je persoonlijke ontwikkeling en is degene waar je altijd bij terecht kunt voor persoonlijk advies.

“Wat Tribers uniek maakt is de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt om te proberen, maar er altijd een vangnet is om op terug te vallen als je dat wilt.”Ellouise van Renselaar

Wat heb je nodig om mee te doen?

 • Je bent recent HBO/WO afgestudeerd. Studieachtergrond maakt niet uit.  We vinden je motivatie belangrijker dan de studie.
 • Je hebt interesse in innovatie en IT;
 • Je vind het leuk om voor een groep te staan;
 • Je maakt waar wat je zegt;
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig;
 • Je spreekt Nederlands. Op dit moment wordt het programma alleen in het Nederlands aangeboden.

Wat krijg je verder van ons?

 • €2400 bruto per maand;
 • Een laptop en een vergoeding van 65,- p/m voor telefoon/internetkosten;
 • Een NS Business Card;
 • Een groot netwerk met ingangen bij grote organisaties;
 • Gezelligheid met veel uitjes, teamevenementen en borrels.

Na het succesvol afronden van het Scrum & Innovatie Traineeship vervolg je jouw carrière op jouw manier

 • Blijf in dienst bij Tribers en versterk ons team door samen nog meer impact te maken bij onze opdrachtgevers. Daarnaast heb je de kans om binnen Tribers te gaan ondernemen als specialist op een vakgebied zoals Design Thinking, Software Development, etc.
 • Heb je helemaal jouw plek gevonden bij de opdrachtgever? Dan heb je de mogelijkheid om hier in dienst te treden in dezelfde rol of een nieuwe rol die past bij jouw ambities.
 • Heb je na een jaar veel geleerd en ontdek je dat de Innovator rol niet voor jou is weggelegd? Ook goed! Ga na een jaar vol ervaring en nieuwe inzichten je eigen weg. Wie weet waar we elkaar weer tegenkomen.

Ontdek de ervaring van huidige Tribers
Plan digitaal kopje koffie/biertje

Wij zijn Tribers

Denken en werken als een startup

Innovatie is onmisbaar, net als de snelheid waarmee je nieuwe producten op de markt wilt zetten. Dit vraagt om het aanzetten van de startup-mentaliteit. En dit is exact wat je als innovator bij Tribers gaat doen. Je verbind ideeën met teams en teams met leiders. Je coacht, begeleid, faciliteert en bewaakt de voortgang in het team. Samen zorg je ervoor dat oude processen worden losgelaten, zodat je snel nieuwe ideeën kunt verkennen, concrete oplossingen kan verzinnen en de concurrenten achter je kunt houden.

Kennismaken? Dit is hoe het werkt.

We vinden het belangrijk elkaar zo goed mogelijk te leren kennen en tijdens het proces te ontdekken of het traineeship jou gaat blij maken. Dit doen we door elkaar zo goed mogelijk te leren kennen: 

Kennismakingsproces Scrum Master traineeship

 1. Start de kennismaking en beantwoord slechts 3 vragen;
 2. Binnen 5 werkdagen belt één van ons je op om kort kennis te maken. Heb je vragen? Dit is het juiste moment om los te gaan.
 3. Als er een wederzijdse klik is drinken we graag een kopje koffie of thee bij ons op kantoor om elkaar beter te leren kennen. Wat spreekt jou aan in het traineeship?
 4. Tenslotte de selectiedag. Je ontmoet medetrainees en kijken we aan de hand van 2 opdrachten of het traineeship bij je past.
 5. Iedereen blij? Dan tekenen we het contract en kun je officieel op 5 maart starten.

  REAGEER DIRECT 

Tribers Team
Ellouise van Renselaar Tribers

Meer weten over dit traineeship?

Met het Innovatie Traineeship kickstart jij jouw carrière. We vinden het belangrijk dat je iets kiest dat bij je past, en daar helpen we je graag bij. Komen er vragen in je op of lijkt het je leuk om wat meer te weten over dit traineeship? Aarzel niet en neem gerust even contact op met Ellouise.

      Innovatie Traineeship