Scrum Master Traineeship Tribers

word opgeleid tot aanjager van innovatie

Je staat in de startblokken om je carrière te lanceren. Je wilt impact maken, leren en daarnaast toch lekker verdienen. Maar waar begin je? Tijdens het Innovatie Traineeship begeleid je 4 dagen per week een innovatie team bij één van onze A-merken zoals PostNL, ABN AMRO, 123inkt, AH of KVK. En die andere dag? Dan volg je samen met de andere trainees één van de 40 workshops bij ons op kantoor of bij een partner op locatie.

Vacature is gesloten. Het volgende traineeship start in September. Schrijf je hieronder in en we houden je graag op de hoogte.

wat kan je verwachten tijdens het innovatie traineeship?

Bij Tribers geloven we dat mensen ‘van nature’ innovators zijn. Aanpassen en vernieuwen zit in ons DNA, dat doen mensen al sinds ze het eerste vuurtje stookten. Maar daar moeten we wel de ruimte voor krijgen. In veel teams, bij veel bedrijven gaat een hoop innovatiekracht verloren. Super zonde. Tijd dat we samen de rem ervan af halen. Tijdens het traineeship krijg je de kans om organisaties en teams te begeleiden in het teruggeven van hun innovatiekracht. Benieuwd hoe je dit doet? Lees dan vooral verder.

één dag in de week training
Elke vrijdag krijg je samen met de andere trainees een training van een professional. Denk aan Agile, scrum en Design Thinking. Maar ook skills zoals Zakelijk Tekenen, Faciliteren en Effectief Communiceren. 

BEKIJK HET PROGRAMMA

 

vier dagen per week aan de slag als Scrum Master

Vier dagen in de week werk jij als Scrum Master bij één van onze opdrachtgevers. De Scrum Master begeleidt het teamproces en helpt het team op die manier constant te vernieuwen en te verbeteren. Dit doe je bijvoorbeeld door kritisch naar het proces te kijken, het proces inzichtelijk te maken, teamleden te coachen en workshops te geven en faciliteren.

een eigen coach voor je dagelijkse dingen

Het hele jaar wordt je gecoacht door een ervaren Triber. Met je coach ga je onderzoeken wie je bent, waar je naartoe wilt en stel je doelen op om daar te komen. Jouw coach begeleidt je in je persoonlijke ontwikkeling en is degene waar je altijd bij terecht kunt voor persoonlijk advies.

“Wat Tribers uniek maakt is de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt om te proberen, maar er altijd een vangnet is om op terug te vallen als je dat wilt.”Ellouise van Renselaar

Kennismaken met Tribers

een week in het leven van een Triber trainee: wat kun je verwachten?

Een week als Tribers trainee is nooit hetzelfde. Als Scrum Master is het onze taak om te bepalen wat onze teams op dat moment nodig hebben en wat daarin prioriteiten heeft. In dit artikel lees je wat je als trainee kunt verwachten.

wat heb je nodig om mee te doen?

 • Je bent recent HBO/WO afgestudeerd. Studieachtergrond maakt niet uit.  We vinden je motivatie belangrijker dan de studie.
 • Je hebt interesse in innovatie en IT;
 • Je vind het leuk om voor een groep te staan;
 • Je maakt waar wat je zegt;
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands. Op dit moment wordt het programma alleen in het Nederlands aangeboden.

wat krijg je verder van ons?

 • €2500 bruto per maand;
 • Een laptop en een vergoeding van 65,- p/m voor telefoon/internetkosten;
 • Een NS Business Card;
 • Een groot netwerk met ingangen bij grote organisaties zoals Albert Heijn, ABN AMRO, PostNL, VodafoneZiggo, KVK, 123inkt, CB en meer.
 • Gezelligheid met veel uitjes, teamevenementen en borrels.
 • En veel meer, bekijk het hier.

na het succesvol afronden van het Innovatie Traineeship vervolg je jouw carrière op jouw manier

 • Blijf in dienst bij Tribers en versterk ons team door samen nog meer impact te maken bij onze opdrachtgevers. Daarnaast heb je de kans om binnen Tribers te gaan ondernemen als specialist op een vakgebied zoals Design Thinking, Software Development, etc.
 • Heb je helemaal jouw plek gevonden bij de opdrachtgever? Dan heb je de mogelijkheid om hier in dienst te treden in dezelfde rol of een nieuwe rol die past bij jouw ambities.
 • Heb je na een jaar veel geleerd en ontdek je dat de Innovator rol niet voor jou is weggelegd? Ook goed! Ga na een jaar vol ervaring en nieuwe inzichten je eigen weg. Wie weet waar we elkaar weer tegenkomen.

ontdek de ervaring van huidige Tribers
Plan digitaal kopje koffie/biertje


kennismaken in 3 stappen

 1. Weg met motivatiebrief en CV. Schrijf je eenvoudig hier in;
 2. We bellen je op en nodigen je uit;
 3. Word uitgenodigd voor een echte kennismaking in ons clubhuis.

Ontvang een berichtje zodra deze vacature weer open gaat

Ontvang een update van ons zodra deze vacature weer open gaat

Bedankt voor je aanmelding

We hebben je een email gestuurd

Ellouise van Renselaar Tribers

meer weten over dit traineeship?

Met het Innovatie Traineeship kickstart jij jouw carrière. We vinden het belangrijk dat je iets kiest dat bij je past, en daar helpen we je graag bij. Komen er vragen in je op of lijkt het je leuk om wat meer te weten over dit traineeship? Aarzel niet en neem gerust even contact op met Ellouise.

      Innovatie traineeship