Word opgeleid tot Scrum Master / Innovator

Je staat in de startblokken om je carrière te lanceren. Je wilt impact maken, leren en daarnaast toch lekker verdienen. Maar waar begin je? Tijdens het Scrum Master traineeship begeleid je 4 dagen per week een innovatie team bij één van onze A-merken zoals PostNL, ABN AMRO, 123inkt, AH of KVK. En die andere dag? Dan volg je samen met de andere trainees één van de 40 workshops bij ons op kantoor of bij een partner op locatie.

Startdata traineeship:
- September 2022: reageren kan tot tot 18 augustus
- Maart 2023

Meer weten? Pak je kans en plan een digitale kennismaking of kom gezellig bij ons langs.

Wat kan je verwachten tijdens het Scrum Master traineeship?

Tijdens dit éénjarige programma staat jouw ontwikkeling centraal. Met een groep andere trainees volg jij het Tribers Scrum Master traineeship en word je voorbereid op een succesvolle start als innovatie expert bij een tof A-merk.

“Wat Tribers uniek maakt is de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt om te proberen, maar er altijd een vangnet is om op terug te vallen als je dat wilt. “” Ellouise van Renselaar

Méér dan 40 workshops en trainingen
In het eerste jaar van het traineeship krijg je iedere week een training van een interne of externe professional. Tijdens de trainingen leer je alles wat nodig is om een startup-mentaliteit neer te zetten binnen grote opdrachtgevers. Denk aan Agile, Scrum, DevOps, Lean Start-Up of Design Thinking. En ook trainingen en workshops over Time management, Zakelijk Tekenen, Creatief Denken, Leren Improviseren, Faciliteren en Creatief Schrijven.

Programma Scrum Master Traineeship

Continu ontwikkelen = nooit stoppen met leren

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat het hele jaar centraal. Dit stopt niet na jaar één, maar zet zich door gedurende jouw volledige tijd bij Tribers. Naast de trainingen wordt je intensief begeleid en gecoacht door een ervaren Triber. Jouw persoonlijke coach staat voor je klaar om samen van jouw opdracht een success te maken, maar helpt ook om jouw persoonlijke doelen te behalen. Samen helpen we elkaar verder. Lees hier alles over onze cultuur.

80% praktijk en 20% theorie

In de praktijk leer je het meest! Vier dagen per week ga jij als Scrum Master innovatie versnellen bij een grote corporate in Nederland.  

Ontdek de ervaringen van Scrum Trainees
PLAN DIGITAAL KOPJE KOFFIE/BIERTJE

Wij zijn Tribers

Denken en werken als een startup

Innovatie is onmisbaar, net als de snelheid waarmee je nieuwe producten op de markt wilt zetten. Dit vraagt om het aanzetten van de startup-mentaliteit. En dit is exact wat Scrum Masters bij Tribers doen. Als Scrum Master verbindt je ideeën met teams en met leiders. Samen zorg je ervoor dat oude processen worden losgelaten, zodat je snel nieuwe ideeën kunt verkennen, concrete oplossingen kan verzinnen en de concurrenten achter je kunt houden.

Waar we je mee verrassen tijdens het traineeship

 • Gezelligheid met veel uitjes, team evenementen en borrels;
 • €2400 bruto per maand, laptop en een OV Business Card;
 • Een éénjarig opleidingsprogramma boordevol trainingen, workshops en persoonlijke ontwikkeling. Met aandacht voor hard- & soft skills;
 • Persoonlijke begeleiding en -coaching tijdens je eerste stappen van jouw carrière;
 • Veel en frequent feedback;
 • Een groot netwerk met ingangen bij grote organisaties;
 • Dé kans om jezelf te ontwikkelen als veelzijdige professional.

Wat heb je nodig om mee te doen
Het allerbelangrijkste is ‘de klik’ met jou als persoon. Heb je één of meerdere onderstaande skills? Dan zijn dat alleen maar pluspunten.

 • Je bent recent HBO/WO afgestudeerd met een achtergrond in (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie, organisatiewetenschappen en/of change & strategic management;
 • Je hebt interesse in Innovatie, Entrepreneurship en IT;
 • Je bent niet bang om voor een groep te staan;
 • Je wordt enthousiast van Agile, Scrum, Design Thinking en Lean Start Up;
 • Je maakt waar wat je zegt;
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig;
 • Je spreekt Nederlands.

Weet je niet zeker of het traineeship bij je past?
MAAK DIGITAAL KENNIS MET ONZE TRAINEES

Na het succesvol afronden van het Tribers Scrum Master Traineeship vervolg je jouw carrière op jouw manier

 • Blijf in dienst bij Tribers en versterk ons team door samen nog meer impact te maken bij onze opdrachtgevers. Daarnaast heb je de kans om binnen Tribers te gaan ondernemen als specialist op een vakgebied zoals Design Thinking, Software Development, etc.
 • Heb je helemaal jouw plek gevonden bij de opdrachtgever? Dan heb je de mogelijkheid om hier in dienst te treden in dezelfde rol of een nieuwe rol die past bij jouw ambities.
 • Heb je na een jaar veel geleerd en ontdek je dat de Scrum Master rol niet voor jou is weggelegd? Ook goed! Ga na een jaar vol ervaring en nieuwe inzichten je eigen weg. Wie weet waar we elkaar weer tegenkomen.
Tribers Team

Solliciteren? Nee, blegh.

Wij geloven dat een goede klik en de juiste motivatie het allerbelangrijkst zijn. Daarom spreken we bij Tribers niet van solliciteren, maar van kennismaken. Kennismaken doen we in 5 stappen.

Kennismakingsproces Scrum Master traineeship

 1. Je start met het beantwoorden van 3 korte vragen.
 2. Binnen 3 dagen belt Erik, Ellouise of Jordy je op om kort even kennis te maken. Heb je vragen? Dan is dat het juiste moment om los te gaan. Ook wij zijn benieuwd wat jou aanspreekt in het traineeship.
 3. Is er een klik? Dan nodigen we je graag uit een voor een 30 minuten gesprek.
 4. Ten slotte organiseren we de selectiedag. Met 2 leuke opdrachten dagen we je uit om te kijken of het traineeship bij je past.

BEANTWOORD 3 KORTE VRAGEN

Nu even niet? Schrijf je in voor het traineeship in maart 2023.

Wil of kan je niet starten in september? Geen nood. Het Scrum Master traineeship start altijd twee keer per jaar. Laat je e-mail achter en wij zorgen dat je een seintje krijgt zodra de vacature voor maart open gaat.

Gelukt!

Je krijgt een seintje zodra je je kunt inschrijven voor het traineeship in maart 2023.

Ellouise van Renselaar Tribers

Meer weten over dit traineeship?

Met het Scrum Master traineeship kickstart jij jouw carrière. We vinden het belangrijk dat je iets kiest dat bij je past, en daar helpen we je graag bij. Komen er vragen in je op of lijkt het je leuk om wat meer te weten over dit traineeship? Aarzel niet en neem gerust even contact op met Ellouise.

      Scrum Master Traineeship