Werken bij

Ben jij een Scrum Master of Coach met een goede dosis ambitie? En herken je jezelf in het Tribers DNA: innovatief, handig en communicatief? Kom dan vooral eens praten.

Wie zijn de Tribers?

Tribers staat voor  waardecreatie door samenwerking  op basis van verbondenheid en gedeelde waarden. Daarnaast geloven wij erin dat iedere organisatie een  innovator  kan zijn, zowel groot als klein. Wij helpen onze klanten op basis van deze principes om teams in hun kracht te zetten en slim te organiseren.

Onze vacatures

Wie weet ben jij wel een echte Triber. Samen helpen we toonaangevende organisaties zoals KLM, Essent en ABN-AMRO bij het activeren van agile. Dat maakt ons werk elke dag weer anders. Maar wel steeds interessant. En als startup binnen het QWINC-netwerk en onderdeel van Finext is er altijd wel een collega om mee te sparren. En je steeds verder te ontwikkelen.

Tegelijkertijd zijn we ook gewoon een hele leuke club om bij te werken. Wij vinden dat je samen moet kunnen lachen. En dat vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid niet meer dan normaal zijn. Maar dat moet je vooral zelf komen ervaren. Snel een kop koffie of een Tribers biertje doen?

Scrum master of Coach?

Als Triber zitten deze principes van nature in je DNA en bij de klant draag je dit actief uit. Je neemt de klant hierin mee en helpt hem zo om de organisatie en zijn teams optimaal te laten functioneren in een veranderlijke (digitale) omgeving.

Je kunt en wilt meer dan een goede retrospective leiden, je zet graag een extra stap en zorgt ervoor dat mensen met elkaar zijn verbonden. Ook ben je in staat visionair leiderschap te bevorderen, waardoor mensen en teams nog meer met elkaar in verbinding zullen staan.

Naast het werk bij de klant heb je de kans om mee te bouwen aan het bedrijf Tribers. Dit houdt in dat je naast je opdracht bij de klanten een actieve rol hebt in ons jonge team. Afhankelijk van je eigen wensen en ambities zijn er tal van werkzaamheden die hierbij kunnen passen. Word jij onze nieuwe saleskoningin of marketingkoning? Of haal je meer voldoening uit de propositie ontwikkeling, tooling of misschien wel van een ander nog onontdekt gebied? We dragen met zijn allen bij aan ons merk Tribers om op die manier impact te maken bij de klant.  ‍

Wat breng je mee?

 • Je hebt 2 tot 5 jaar relevante als Scrum Master of Coach
 • Je hebt minimaal HBO denkniveau
 • Je hebt meerdere teams begeleid
 • Je bent als spoorzoeker altijd op zoek naar verbetermogelijkheden
 • Je bent geen proceduretijger of vergaderfossiel
 • Je bent ondernemend: je bouwt graag aan een eigen onderneming  ‍
 • Je bent een echte team facilitator  ‍
 • Je hebt een agile gerelateerde certificering  (zoals PSM, PSPO, SAFe, Less) of je bent bereid deze te halen

Wat bieden we je?

 • Als Triber vervul je twee rollen, je voert een opdracht uit bij de klant en je levert een actieve bijdrage aan ons merk “Tribers”.  ‍
 • De gebruikelijke zaken om je rol goed uit te kunnen oefenen ‍
 • Een jong team met een goede dosis fun  ‍
 • Mogelijkheid om zelf je opdracht te bepalen  ‍
 • De ruimte om aan Tribers te kunnen werken

Solliciteer direct

Enthousiast geworden?

...of heb je nog vragen?  Iedere laatste vrijdag van de maand tussen 10:00-11:00 organiseren wij een open koffie . Om je hiervoor aan te melden mail je Melvin. Natuurlijk beantwoordt hij via deze weg of per telefoon ook graag al je andere vragen!