Scrum Masters

Werken bij Tribers?

Tribers staat voor  waardecreatie door samenwerking  op basis van verbondenheid en gedeelde waarden. Daarnaast geloven wij erin dat iedere organisatie een  innovator  kan zijn, zowel groot als klein. Wij helpen onze klanten op basis van deze principes om teams in hun kracht te zetten en slim te organiseren.

Ben jij een Scrum Master of Agile Coach met een goede dosis ambitie? En herken je jezelf in het Tribers DNA: innovatief, handig en communicatief? Dan is werken bij Tribers iets voor jou!

Samen helpen we toonaangevende organisaties zoals KLM, Essent en ABN-AMRO bij het activeren van de agile mindset en de daarbij horende veranderingen in de organisatie. Dat maakt ons werk elke dag weer anders. En altijd interessant. Als startup binnen het QWINC-netwerk is er altijd wel een collega om mee te sparren en je steeds verder te ontwikkelen.

Tegelijkertijd bouwen we aan ons eigen bedrijf en zijn we gewoon een hele leuke club om bij te werken. Wij vinden dat je samen moet kunnen lachen. En dat vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid niet meer dan normaal zijn. Uiteindelijk leidt dit namelijk tot een hoog werkplezier en de beste resultaten. Kom dit vooral zelf ervaren. Of kom alvast proeven met een kop koffie of een Tribers biertje!

Wil je liever direct solliciteren? Je vind de open vacatures op deze pagina.

Onze vacatures

(Medior) Scrum Master

Als Scrum Master bij Tribers zitten de agile principes en denkwijze van nature in je DNA. Bij de klant draag je dit actief uit. Je neemt de klant hierin mee en helpt zo om de organisatie en zijn teams optimaal te laten functioneren in een veranderlijke (digitale) omgeving.

Lees meer

Tribers Young Professional Program (gesloten)

Ben jij afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Wil jij jezelf uitdagen, ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Wij zijn continu op zoek naar jonge ambitieuze starters!

Lees meer

 

 

 

Erik Stoffer Tribers

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu via onderstaande button of neem direct contact op met Erik voor meer informatie.