De Startup Evangelists

Tribers staat voor  waardecreatie door samenwerking  op basis van verbondenheid en gedeelde waarden. Daarnaast geloven wij erin dat iedere organisatie een  innovator  kan zijn, zowel groot als klein. Wij helpen onze klanten op basis van deze principes om teams in hun kracht te zetten en slim te organiseren.

Ben jij een Scrum Master of Agile Coach met een goede dosis ambitie? En herken je jezelf in het Tribers DNA: innovatief, handig en communicatief? Dan is werken bij Tribers iets voor jou!

Samen helpen we toonaangevende organisaties bij het activeren van de agile mindset en de daarbij horende veranderingen in de organisatie. Dat maakt ons werk elke dag weer anders. En altijd interessant. Als startup binnen het QWINC-netwerk is er altijd wel een collega om mee te sparren en je steeds verder te ontwikkelen.

Tegelijkertijd bouwen we aan ons eigen bedrijf en zijn we gewoon een hele leuke club om bij te werken. Wij vinden dat je samen moet kunnen lachen. En dat vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid niet meer dan normaal zijn. Uiteindelijk leidt dit namelijk tot een hoog werkplezier en de beste resultaten. Kom dit vooral zelf ervaren. Of kom alvast proeven met een kop koffie of een Tribers biertje!

Onze vacatures

Medior Scrum Master

Als Medior Scrum Master heb je heel wat in je mars. Je past Agile al dagelijks toe, bijvoorbeeld in een rol als Scrum Master. Maar nu wil je verder. En graag nog meer impact maken.

Lees meer

Senior Scrum Master / Agile Coach

Als Senior Scrum Master heb je heel wat in je mars. Je past Agile al dagelijks toe, bijvoorbeeld in een rol als Scrum Master of Agile CoachMaar wil je verder en nóg meer impact maken? Dan zijn wij misschien wel een match! 

Lees meer

Tribers Scrum Master Traineeship

Ben jij afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Wil jij jezelf uitdagen, ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Wij zijn op zoek naar jonge ambitieuze starters!

Lees meer

Open sollicitatie

Staat er geen leuke vacature voor je tussen, maar heb je wel een idee hoe je ons kunt helpen? Vertel het ons via een open sollicitatie.

Erik Stoffer Tribers

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu via onderstaande button of neem direct contact op met Erik voor meer informatie.