workshop: invincible companies

Business modellen

vrijdag 10 november 13:00-17:00 uur
Workshop invincible companies

wat leer je tijdens de invincible companies workshop?

Na het beheersen van Business Model Canvas en Lean Startup, is het tijd voor de volgende stap: Word een 'Invincible Company'.

Deze training laat je zien hoe de strategieën van Alexander Osterwalder bedrijven onoverwinnelijk maken door voortdurend te innoveren en zichzelf opnieuw uit te vinden - precies wat je nodig hebt in deze gekke, snel veranderende wereld.

Je leert hoe je nieuwe kansen kunt ontdekken, winstgevende businessmodellen kunt creëren en je bedrijf kunt transformeren om altijd een stap voor te zijn op de concurrentie. Osterwalder's technieken helpen je om je bedrijf future-proof te maken, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen succesvol bent.

workshop programma:

  • De basisprincipes
  • Een purpose-driven strategie
  • Hoe creëer je een sterke bedrijfscultuur?

voor wie is deze workshop interessant?

Deze workshop is een must voor strategen, ondernemers, managers en iedereen die wil leren hoe je bedrijven onoverwinnelijk maakt door voortdurende innovatie. Of je nu aan de basis staat van een start-up of een gevestigd bedrijf wilt transformeren, je zult waardevolle inzichten en technieken opdoen om altijd een stap voor te zijn op de concurrentie.

meer weten over deze workshop?

Laat het weten, ik vertel je er graag meer over.

Tribers