wij brengen en creëren aanjagers van innovatie

Ieder mens is een aanjager van innovatie, dat geloven wij. Innovatie kun je aanwakkeren, maar daar moet je als mens natuurlijk wel de ruimte voor krijgen. Bij Tribers snappen we dit maar al te goed.

About Tribers
About Tribers
About Tribers

"Omarm de kracht van kleinschalige experimenten"

de wil om te vernieuwen begint bij jezelf

samenwerken richting het juiste eenduidige doel

Om te blijven innoveren is het hebben van de juiste mindset cruciaal. Sinds 2017 helpen we grote organisaties verder te kijken dan eigen aannames. We helpen teams echt samenwerken: met elkaar, hun leidinggevende en richting het juiste eenduidige doel. De startup cultuur omarmt dit, omdat startups (vaak) rap innoveren zonder grote budgetten. Kleinschalig experimenten, aannames valideren en vooral in gesprek gaan met klanten, bieden onder andere garantie voor succesvolle innovatie.

durf goede ideeën af te slaan

Niks voelt beter dan geloven in je eigen ideeën. Maar hoe kijkt je doelgroep naar deze ideeën? Bij Tribers zijn we daarom gek op experimenteren, zodat we precies weten of een idee ook echt een probleem oplost. Slaagt het experiment? Dan bouwen we verder. Steeds een stapje dichterbij totdat je vrijwel zeker weet dat je oplossing ook écht een probleem oplost.

Het team van Tribers

aan de slag als Scrum Master (vacature gesloten)

Je staat in de startblokken om je carrière te lanceren. Je wilt impact maken, leren en daarnaast toch lekker verdienen. Maar waar begin je? Tijdens het Scrum Master Traineeship begeleid je 4 dagen per week een innovatie team bij één van onze a-merken zoals PostNL, ABN AMRO, 123inkt, AH of KVK.

Vacature bekijken
tribers aanjager van innovatie

aan de slag als medior scrum master

Als medior scrum master ken je de kneepjes van het vak. Je past agile dagelijks toe, maar ergens merk je dat je verder wilt én nog meer impact wilt maken. Stop niet met dromen en pak de kans om samen met ons jouw rol als scrum master nieuw leven in te blazen.

Vacature bekijken
Triber Ellouise

aan de slag als agile coach

Als agile coach heb je heel wat in je mars. Je past agile al dagelijks toe, bijvoorbeeld in een rol als senior scrum master of agile coach. Maar wil je verder en nóg meer impact maken? Dan zijn wij misschien wel een match!

Vacature bekijken
Agile coach

We zijn een hecht team van gedreven en ambitieuze mensen die niet genoeg kunnen krijgen van innoveren. Een tikkeltje eigenwijs en gek genoeg om normaal te blijven. Onze cultuur met eigen ogen zien? Kom gerust eens langs!

Niels

Niels van Hees

weet wat je misloopt en doe een workshop mee

Weten hoe een bedrijf als tribers past echt in elkaar steekt kun je maar op één manier ontdekken. Kom gerust eens langs. Ik vertel je er graag meer over.

Tribers