een team van aanjagers van innovatie

Tribers Team
Melvin

Melvin van Drimmelen

Innovatie Coach bij NS

Melvin is innovatie coach bij NS waar hij praktijkgerichte workshops combineert met humor. In zijn droomwereld schieten innovatieve businessmodellen als paddenstoelen uit de grond.

Erik

Erik Stoffer

Agile Coach bij VodafoneZiggo

Als oprichter van Tribers en Agile Coach bij VodafoneZiggo, verbetert Erik teams met zijn verbindingstalent en pragmatische aanpak. Buiten kantoor geniet hij van camperavonturen met zijn gezin.

Jordy

Jordy Aaldering

Agile Coach bij Ministerie van Binnenlandse Zaken

Jordy, de Release Train Engineer bij BZK, is een squashende, feestende professional, bekend om zijn gifje achter de DJ-booth

Rick

Rick de Boer

Scrum Master bij Ministerie van Buitenlandse Zaken

Rick is zonder twijfel de gezelligste Scrum Master bij Tribers. Hij maakt van elke workshop een feestje, letterlijk.

Judith

Judith de Ruijter

Scrum Master bij ANWB

Judith is de alleskunner. Ze koppelt moeiteloos mensen aan werk. In haar vrije tijd is ze graag een geziene gast op de tennisbaan.

Jos

Jos Schroten

Innovatie Coach bij Rabobank

Jos zet zich in voor een duurzamere wereld. Innovatie gaat namelijk verder dan nieuwe features maken. Het gaat om de (liefst groene) ervaring en het moet zinvol zijn. Net zoals zijn reisjes die hij maakt mijn zijn eigen camper.

Milan

Milan Israël

Scrum Master bij VodafoneZiggo

Milan is onze analytisch-creatieve Scrum Master bij VodafoneZiggo. Hij krijgt geen genoeg van teamprocessen optimaliseren. Met trots vertelt hij over zijn PowerBi dashboard.

Ellouise

Ellouise van Renselaar

Innovatie Coach bij KLM

Ellouise is gek van twee werelden: ondernemer en vliegen (letterlijk). Onlangs ontwikkelde ze het innovatie coaching traject van Tribers.

Anne

Anne Wessels

Innovatie Coach bij KLM

Anne is altijd de lachende derde. Niet zo bedoeld, maar ze lacht gewoon graag. Bij KLM stuwt ze teams omhoog met luisteren, innovatie en motivatie

Emily

Emily Schroeter

To Be Talent Manager

Emily was ooit de verbindingskoningin bij Rabobank, maar ruilt tijdelijk haar kroon in voor een rugzak om de wereld te verkennen. Geen zorgen, de verbinding blijft: na haar avontuur begint ze bij ons als Talent Manager. Zij blij - wij blij.

Jeroen

Jeroen Elout

Brand & Growth Marketeer

Jeroen is onze marketing astronaut, creëert opvallende campagnes en zoekt avontuur in kitesurfen en de Metaverse.

Luca

Luca Voorhoeve

Scrum Master bij PostNL

Luca is onze Scrum Master bij PostNL. Ze motiveert teams en laadt haar batterijen op aan het strand van Scheveningen.

Anke

Anke Hennink

Agile Coach bij ABN AMRO

Anke is onze empathische saxofonist en blaast sinds kort als Innovatie Coach ook leven in bankzaken bij ABN AMRO.

Niels

Niels van Hees

Scrum Master bij PostNL

Niels is onze sportieve Scrum Master, motiveert zijn teams bij PostNL en houdt de balans met humor en goed eten.

Dirk

Dirk de Wit

Scrum Master bij PostNL

Dirk is Scrum Master bij PostNL en heeft recentelijk ontdekt dat hij ongemak kan overwinnen met humor en charisma.

Tamara

Tamara Boshuis

Scrum Master bij Rabobank

Tamara is onze TikTok-ster en is sinds kort op volle swing als Scrum Master bij Rabobank. Haar ware gave is dat ze lekker gewoon is gebleven.

Stijn

Stijn Konings

Scrum Master bij VodafoneZiggo

Stijn was ooit psycholoog en is nu Scrum Master met een meesterlijk luister talent. En je moet 'm eens vragen naar zijn karaoke skills.

Abidah

Abidah Mendes

Scrum Master trainee

Met mensen werken ingewikkeld? Niet voor Abidah. Met ervaring in project- en procesmanagement weet ze wel beter. Om maar niet te beginnen over haar constante wil om de wereld te verbeteren. Gewoon doen! Zo simpel kan het zijn.

Hanne

Hanne de Kroon

Scrum Master trainee

Hanne draait haar hand niet om voor een nieuwe uitdaging. Dit keer besloot ze de uitdaging zelf aan te gaan. Met een neusje voor talent weet Hanne precies wat teams nodig hebben. Een perfecte match, als je het ons vraagt.

Thijs

Thijs van Rossum

Scrum Master trainee

Na zijn ervaring als onderwijsassistent en het aansturen van een verkoopteam in Melbourne, werd bij Thijs één ding heel duidelijk: innovatie draait om mensen. Toen we merkten dat hij ook Scrum Master wilde worden, sloegen we 2 vliegen in één klap.

Juriaan

Juriaan Blok

Scrum Master trainee

Van bijdrager naar aanjager. Na zijn inzet als coach bij de GGD tijdens de pandemie, brengt Juriaan zijn Rotterdamse daadkracht nu naar de wereld van agile en scrum. Met de 'make it work' mentaliteit van Juriaan zijn we ervan overtuigd dat teams volop in beweging worden gezet.

Nicole

Nicole Helgering

Scrum Master trainee

Dat Nicole niet bang is om uit haar comfort zone te stappen, liet ze zien met haar reis door Zuidoost-Azië. Inmiddels terug vervolgt ze haar reis als Scrum Master. Bij welke organisatie ze innovatie gaat aanjagen houden we nog even geheim. Het gaat tenslotte om de reis, niet om de bestemming.

Nora

Nora Hoppener

Scrum Master trainee bij PostNL

Na heel wat jaren als leraar en film director te hebben gewerkt, besloot Nora om haar storyboards in te ruilen voor scrum boards. Tijd voor een nieuw script. Nu pakt ze de hoofdrol als Scrum Master en neemt ze een pakket creatief leiderschap mee naar PostNL.

lanceer jouw carrière bij tribers

Benieuwd hoe het is om bij tribers te werken? Kom langs of plan een kennismaking in via onderstaande link.

lanceer je carriere bij tribers