verrijk je vaardigheden met onze interactieve academy

Workshop bij Tribers

wekelijks nieuwe workshops

Wekelijks begeleiden we onze eigen scrum masters bij hun professionele ontwikkeling vanuit een breed scala aan workshops. Van het creëren van focus tot het begrijpen van bedrijfsmodellen en meer, we hebben een workshop die aansluit bij jouw behoeften.

Lijkt het je leuk om bij Tribers te werken en één van onze workshops bij te wonen? Laten we dan een virtuele koffie inplannen.

kies het onderwerp waarover je graag meer wilt leren

vrijdag 13 oktober 09:00 - 17:00 uur

workshop: safe for scrum masters

Ontdek het Scaled Agile Framework (SAFe) en leer hoe je Scrum en Agile principes toepast in grootschalige organisaties. Deze workshop is ideaal voor Scrum Masters en Agile professionals die willen navigeren in complexe omgevingen waar meerdere teams samenwerken.

Workshop bekijken
SAFe for Scrum Masters

Business modellen

workshop: invincible companies

Ontdek hoe je met de 'Invincible Companies' workshop je bedrijf onoverwinnelijk maakt. Leer winstgevende businessmodellen creëren, ontdek nieuwe kansen en zorg dat je altijd een stap voor bent op de concurrentie.

Workshop bekijken
Workshop invincible companies
vrijdag 10 november
13:00-17:00 uur

Focus creëren

workshop: scientific storytelling

Leer complex onderzoek omzetten in boeiende verhalen met technieken uit theatersport en wetenschapscommunicatie. Perfect voor mensen die hun bevindingen overtuigend willen delen.

Workshop bekijken
Scientific Storytelling Workshop Tribers
vrijdag 12 januari
09:00 - 13:00 uur

Afgelopen workshops

Business modellen

workshop: business modelling & leanstart-up

Ontdek de kracht van het Business Model Canvas en de Lean Start-Up methode in onze interactieve workshop. Leer snel ideeën testen en aanpassen op basis van klantbehoeften en til je bedrijfsstrategie naar een hoger niveau.

Workshop bekijken
Workshop business modelling
Deze workshop is afgelopen Meer informatie

Klantwaarde

workshop: flow of value & backlog management

Tijdens de 'Flow of Value & Backlog Management Workshop' leer je hoe je je organisatie kunt inrichten om relevante producten te ontwikkelen die waarde leveren aan klanten. Je ontdekt strategieën en technieken om van een idee tot een tastbaar product te komen, waarbij Single Piece Flow en Backlog Management als belangrijke concepten behandeld worden. Zo optimaliseer je je workflow, efficiëntie, kwaliteit en benutting van resources.

Workshop bekijken
Flow of Value workshop
Deze workshop is afgelopen Meer informatie

Focus creëren

workshop: zet je doelen om in acties met okr's

Ontdek de transformatieve kracht van OKR's - Doelen en Sleutelresultaten, in onze intensieve workshop. Leer alles, van de basisprincipes tot de implementatie en evaluatie van OKR's in je organisatie. Met een mix van theorie en praktische oefeningen is deze workshop geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals die hun efficiëntie en prestaties willen verbeteren.

Workshop bekijken
OKR Workshop Tribers
Deze workshop is afgelopen Meer informatie

ontdek hoe tribers jouw teams effectiever laten werken

Aarzel niet om mij een berichtje of e-mail te sturen.

Tribers