experimenten

Focus creëren

vrijdag 29 november 09:00 - 13:00 uur 10 beschikbare plekken
Workshop experimenten

wat leer je tijdens de experimenten workshop?

De experimenten workshop is een intensieve, praktijkgerichte workshop ontworpen om teams binnen organisaties te activeren met de kennis, vaardigheden en tools die nodig zijn om van een beginnend idee naar een gevalideerd business concept te gaan. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met onze bewezen 6 stappen aanpak!

dit neem je mee:

Risico beperkingen

Minimaliseer het risico en de kosten door vroegtijdige validatie van business ideeën door middel van experimenten.

Snelheid & efficiëntie

Versnel het innovatieproces door effectief experimentontwerp en uitvoering.

Gerichte innovatie

Focus je inspanningen op ideeën met het grootste potentieel voor impact en groei.

workshop programma:

Introductie en kennismaking

We gaan in gesprek over de uitdagingen binnen jouw organisatie op het gebied van innovatie, zodat we hier in de workshop effectief mee aan de slag kunnen gaan. Want ook innovatie is aan te leren.

Context van innovatie

Een diepere duik in het landschap van innovatie, het herkennen van type innovaties en het ontrafelen van veelvoorkomende misvattingen.

De 6-stappen aanpak

In 6 stappen leer je op een gestructureerde manier innovatie ideeën te valideren door een idee uit te werken, aannames te identificeren, te prioriteren, en gerichte experimenten te ontwerpen en uit te voeren.

Aan de slag met de juiste tools

Door middel van een casus, gaan we de geleerde principes in de praktijk toepassen, waaronder: startup canvas, assumption mapping, experimenten ontwerpen, experimenten uitvoeren en learning kaart.

Interactieve afsluiting

We sluiten de training af door in gesprek te gaan over hoe je de nieuwe inzichten direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

voor wie is deze workshop interessant?

Deze workshop is ontworpen voor iedereen die graag de dynamiek van hun onderneming wil begrijpen en verbeteren. Of je nu een teamleider, manager, ondernemer bent of gewoonweg geïnteresseerd bent in effectieve businessmodellen, deze workshop biedt waardevolle inzichten. Zowel beginners als ervaren professionals die hun bedrijfsstrategie willen verfijnen via het Business Model Canvas en Lean Start-Up methoden zijn welkom. Voorkennis is niet nodig; we passen ons aan jouw ervaringsniveau aan.

wil je deze workshop in-house organiseren?

Met een in-house workshop stemmen we de inhoud specifiek af op jouw behoeften en uitdagingen. Profiteer van een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring voor jouw team. Interesse? Neem dan contact op met Niels.

meer weten over deze workshop?

Laat het weten, ik vertel je er graag meer over.

Tribers