mindful timemanagement

Focus creëren

vrijdag 31 mei 13:00-17:00 uur 4 plekken
Mindful Timemanagement

wat leer je tijdens de mindful timemanagement workshop?

Je werkdagen zijn druk en mailtjes, hulpvragen en taken je om de oren vliegen. Je haast je van afspraak naar afspraak en aan échte focustijd kom je nauwelijks toe. Het gevolg? Je mail is overstroomd, je to-do-lijst te lang en het overzicht ben je al enige tijd kwijt.

Klinkt dit als een bekend probleem? Dan is de workshop mindful timemanagement perfect voor jou. In deze dag leer je namelijk omgaan met dit soort problemen door prioriteiten te stellen en ruimte te creëren in je hoofd en agenda.

dit neem je mee:

Leer hoe je prioriteiten stelt

Prioriteren kun je leren. Na deze workshop begrijp je het proces van prioriteiten stellen en weet je op welke zaken je jouw aandacht op zou moeten richten.

Creëer ruimte in je hoofd en agenda

Judith leert je op een praktische manier hoe je de rust in je hoofd bewaard en ruimte in je agenda creëert. Zo kun je doelgericht en met energie jouw doelen behalen. 

Leer "nee" te zeggen

Voor veel mensen is het lastig om nee te zeggen. In deze workshop leer je de kunst van nee zeggen.

Praktische oefeningen om je stress level laag te houden

Stress kan genadeloos zijn. Aan het einde van training ken je een paar praktische oefeningen om je stress level laag te houden.

workshop programma:

Wat is mindful timemanagement

De workshop wordt afgetrapt met een heldere uitleg van timemanagement. Vervolgens gaan we dieper in op hoe je mindful timemanagement kunt toepassen open buiten werk.

Vijf praktische tips voor mindful timemanagement

Omdat deze training een praktische insteek heeft, gaan we na theorie gelijk door met vijf praktische tips voor het toepassen van mindful timemanagement. 

Prioriteren kun je leren

Met deze mooi leus sluiten we de training af. Prioriteren is lastig, maar als je het onderliggende proces begrijpt, kom je erachter dat het een vaardigheid is die je kunt ontwikkelen. Hoe je dat doet, leer je van Judith.

voor wie is deze workshop interessant?

Eigenlijk is deze workshop voor bijna iedereen wel interessant, ongeacht je rol, branche of ervaring. Iedereen ervaart weleens stress of druk. Heb je behoefte aan handvatten en tools om hiermee aan de slag te gaan? Dan mag je deze kans niet missen. Schrijf je nu in!