workshop: zet je doelen om in acties met okr's

Focus creëren

vrijdag 8 september 13:00 - 17:00 uur
OKR Workshop Tribers

wat leer je tijdens de okr workshop?

Wil je jouw teams of organisatie naar een hoger niveau tillen en daadwerkelijk stappen zetten in de juiste richting? Ontdek tijdens de training hoe OKR’s jou kunnen helpen om je ambities waar te maken!

Tijdens één dagdeel nemen we je mee in de wereld van OKR’s. Wat zijn ze precies? Waarom zijn ze zo populair geworden? En hoe zet je ze in?

Ons doel is te laten zien hoe OKR's helpen om focus en richting te geven aan individuen, teams en organisaties. Daarnaast gaan we in op welke manieren OKR's transparantie bevorderen, betrokkenheid vergroten en de prestaties stimuleren.

We behandelen verschillende praktische voorbeelden van organisaties die OKR's hebben omarmd en de positieve impact die het heeft gehad op hun resultaten en bedrijfscultuur.

Ook geven we je concrete handvatten mee voor de praktische toepassing van OKR's. Je leert hoe je effectieve doelen kunt formuleren en hoe je de voortgang kunt meten en evalueren. We zullen je begeleiden bij de eerste stappen met het gebruik van OKR's in jouw eigen context, of het nu gaat om jouw team, afdeling of hele organisatie. 

Je zult de kans krijgen om te oefenen aan de hand van praktische opdrachten en casestudies. Bovendien zullen we je voorzien van waardevolle tips, eigen ervaringen en best practices om je te helpen bij het succesvol implementeren van OKR's en het overwinnen van eventuele uitdagingen.

workshop programma:

  • Introductie tot OKR's
  • Definiëren van je doelen
  • Bepalen van sleutelresultaten
  • Implementatie van OKR's
  • Prestaties meten en evalueren

voor wie is deze workshop interessant?

Deze workshop is bedoeld voor teamleiders, managers, ondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van de prestaties en efficiëntie van hun team of organisatie door de implementatie van OKR's. Er is geen eerdere ervaring met OKR's nodig, waardoor de workshop zowel geschikt is voor beginners als voor degenen die hun bestaande OKR-vaardigheden willen verbeteren.

ontdek hoe tribers jouw teams effectiever laten werken

Plan een gesprek in om verder te praten of stuur mij direct een berichtje via onderstaand nummer.

Tribers