zet je doelen om in OKRs

Focus creëren

vrijdag 20 september 09:00 - 12:00 uur 8 beschikbare plekken
OKR Workshop Tribers

wat leer je tijdens de OKR workshop?

Wil je jouw teams of organisatie naar een hoger niveau tillen en daadwerkelijk stappen zetten in de juiste richting? Ontdek tijdens de training hoe OKRs (Objectives and Key Results) jou kunnen helpen om je ambities waar te maken! In een ochtend nemen we je mee in de wereld van OKR’s.

  • Wat zijn ze precies?
  • Waarom zijn ze zo populair geworden?
  • En hoe zet je ze in?

Ons doel is te laten zien hoe OKR's helpen om focus en richting te geven aan individuen, teams en organisaties. Daarnaast gaan we in op welke manieren OKR's transparantie bevorderen, betrokkenheid vergroten en de prestaties stimuleren.

dit neem je mee:

Begrip van de OKR-methode en het gebruik ervan binnen Agile

We kijken naar het doel van de OKR-methode, waar het precies op richt en hoe je de methode binnen de Agile context kunt gebruiken.

Ontdek de praktische toepassing van OKR’s in organisaties

Je leert hoe je effectieve doelen kunt formuleren en hoe je de voortgang kunt meten en evalueren. We zullen je begeleiden bij de eerste stappen met het gebruik van OKR's in jouw eigen context, of het nu gaat om jouw team, afdeling of hele organisatie.

Leer door zelf aan de slag te gaan met case-studies

Je zult de kans krijgen om te oefenen aan de hand van praktische opdrachten en casestudies. Bovendien zullen we je voorzien van waardevolle tips, eigen ervaringen en best practices om je te helpen bij het succesvol implementeren van OKR's en het overwinnen van eventuele uitdagingen.

workshop programma:

Introductie tot de OKR-methode

We verkennen de OKR-methode en hoe je focus kunt creëren met deze methode om je te helpen je doelen te begrijpen en te verbeteren.

Het definiëren van je doelen en bepalen van sleutelresultaten

Ontdek het belang van het goed definiëren van een duidelijk doel en hoe je de sleutelresultaten het beste kunt vaststellen, die ondersteunt worden door concrete, specifieke en meetbare acties.

Hoe implementeer je OKR’s en meet en evalueer je de prestaties

Hier gaan we door middel van casestudies de theorie toepassen in de praktijk en leren we samen hoe je de OKR-methode binnen jouw teams of organisatie kunt implementeren. Vervolgens gaan we ook kijken hoe je de resultaten en prestaties van je team of organisatie kunt meten en evalueren.

voor wie is deze workshop interessant?

Deze workshop is bedoeld voor teamleiders, managers, ondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van de prestaties en efficiëntie van hun team of organisatie door de implementatie van OKR's. Er is geen eerdere ervaring met OKR's nodig, waardoor de workshop zowel geschikt is voor beginners als voor degenen die hun bestaande OKR-vaardigheden willen verbeteren.

wil je deze workshop in-house organiseren?

Met een in-house workshop stemmen we de inhoud specifiek af op jouw behoeften en uitdagingen. Profiteer van een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring voor jouw team. Interesse? Neem dan contact op met Niels.

ontdek hoe tribers jouw teams effectiever laten werken

Plan een gesprek in om verder te praten of stuur mij direct een berichtje via onderstaand nummer.

Tribers