workshop: flow of value & backlog management

Klantwaarde

vrijdag 15 september 09:00 - 17:00 uur
Flow of Value workshop

wat leer je tijdens de 'flow of value & backlog management workshop'?

Benieuwd op welke manieren jij je organisatie of waardestroom het beste kunt inzetten om flow te optimaliseren? Wil jij ook dat de juiste ideeën van de grond komen en je voorkomt dat je enkel een ‘feature fabriek’ blijft?

Tijdens deze training gaan we in op hoe je waarde kunt creëren voor je klanten door flow te optimaliseren. We nemen je mee vanaf het allereerste idee en begeleiden je door het proces om een relevant product te ontwikkelen dat ook daadwerkelijk waarde oplevert.

We begrijpen dat het genereren van waarde voor de klant cruciaal is voor het succes van jouw organisatie. Daarom nemen we je mee in strategieën en technieken om dit doel te bereiken. Je zult ontdekken hoe je vanuit een idee kunt vertrekken en dit kunt omzetten in een tastbaar product dat aansluit bij de behoeften van jouw klanten.

Een belangrijk concept dat we tijdens de training behandelen is Single Piece Flow. We laten je zien hoe organisaties, net als mensen, niet effectief kunnen werken aan meerdere dingen tegelijk. In plaats daarvan leer je hoe je een gestroomlijnde workflow kunt creëren. Hierbij richt je je op één taak of project tegelijk, wat resulteert in een hogere efficiëntie en kwaliteit.

Daarnaast besteden we ook aandacht aan backlog management. Je leert hoe je jouw taken en projecten effectief kunt beheren, prioriteiten kunt stellen en een goed georganiseerde backlog kunt creëren. Dit stelt je in staat om je resources optimaal te benutten en een gestructureerd proces te volgen om waarde te blijven genereren voor jouw klanten.

workshop programma:

  • Definitie van Flow
  • Basisprincipes 
  • Gebruik van Single Piece Flow
  • Inzet van Backlog Management

voor wie is deze workshop interessant?

De 'Flow of Value & Backlog Management' workshop is bijzonder waardevol voor teamleiders, projectmanagers, ondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in het optimaliseren van hun waardestromen en projectbeheer. Of je nu al ervaring hebt met deze concepten of juist een beginner bent, deze workshop biedt bruikbare inzichten en technieken om de efficiëntie en waardecreatie van jouw team of organisatie te verbeteren.

wil je meer leren over het optimaliseren van waardestromen en backlogbeheer?

Neem gerust contact met me op! Stuur me een berichtje of een e-mail en ik zal je met plezier meer informatie geven over deze boeiende workshop.

Tribers