software ontwikkeling

Klantwaarde

vrijdag 28 juni 09:00 - 13:00 uur 4 beschikbare plekken
Software Ontwikkeling

wat leer je tijdens de software ontwikkeling workshop?

Tijdens deze workshop leer je absoluut geen software ontwikkelen! Laat je codeer skills thuis en verwacht niet dat je volgende week goed mee kan doen met je software ontwikkelingsteam. Wel ga je tijdens deze workshop in op het softwareontwikkeling proces en de mens achter de softwareontwikkelaar.

dit neem je mee:

Leer hoe het software ontwikkeling proces werkt

Je zult beter in staat zijn n elke fase van het software ontwikkelingsproces te begeleiden en soepel te laten verlopen.

Begrijp beter hoe een software ontwikkelingsteam te werk gaat

Ontdek het complexe vakgebied van software ontwikkelaars en hoe ze te werk gaan met de steeds veranderende eisen en technologieën.

Herken de verschillende rollen in een software ontwikkelingsteam

Je weet welke rollen er binnen een software ontwikkelingsteam zijn Hierdoor kun je jouw team beter begeleiden in het scrum proces.

workshop programma:

Basis kennis softwareontwikkeling en de diverse terminologieën

We gaan ontdekken wat softwareontwikkeling precies is, wat er precies gebouwd wordt en de belangrijkste terminologieën die veelal worden gebruikt binnen de wereld van softwareontwikkeling. 

Een kijkje in de werkwijze, processen en tools van softwareontwikkelaars

We verkennen de manier waarop softwareontwikkelaars te werk gaan en de daarbij behorende rollen. Verder zullen wij ook ontdekken welke processen, programma’s en tools er veelal worden gebruikt om software te ontwikkelen.

Begrip van een goede werkomgeving voor softwareontwikkeling

We gaan bespreken waar je als Scrum Master en Agile professional rekening mee moet houden bijeen softwareontwikkelaarsteam.

voor wie is deze workshop interessant?

Deze workshop is interessant voor beginnende Scrum Masters en Agile professionals die software development teams begeleiden. Tijdens deze workshop zul je waardevolle inzichten opdoen om je teams beter te kunnen coachen en ondersteunen.

over de trainer

Gorden is sinds 2005 bezig met het ontwikkelen van software. Met zijn track-record bij T-Mobile, Deutsche Telekom AG, Rabobank, ING en Robeco kan hij alles vertellen over de wereld van software ontwikkeling binnen grote organisaties. Niet alleen ontwikkelt Gorden software, hij spreekt ook voor grote groepen, begeleidt het management en is allround-vraagbaak.