workshop: zakelijk tekenen

Klantwaarde

vrijdag 26 april 09:00-17:00 uur Nog 3 plekken beschikbaar
Workshop Zakelijk tekenen

wat leer je tijdens de zakelijk tekenen workshop?

De workshop Zakelijk Tekenen is ontworpen voor Scrum Masters om de kunst van het visueel communiceren onder de knie te krijgen. Dit is namelijk een essentiële vaardigheid in de Agile werkomgeving. Zo leer je hoe je complexe ideeën kan vereenvoudigen en effectief over kan brengen door middel van zakelijk tekenen. De focus ligt op het ontwikkelen van basisvaardigheden in tekenen, het gebruik van symbolen en metaforen, en het toepassen van visuele notatie technieken om de samenwerking en communicatie binnen Scrum teams te verbeteren.

workshop programma:

  • Basis technieken visueel denken
  • Iconen en symbolen ontwikkelen
  • Kleurgebruik
  • Handschrift verbeteren
  • Creëren van eigen figuren
  • Structuren voor flip-overs en Praatplaten
  • Visualiseren van "The journey of a Scrum Master"

voor wie is deze workshop interessant?

Deze workshop is onmisbaar voor iedereen die op zijn tijd eens een workshop, sessie of training geeft. Of je nu een onleesbaar handschrift hebt? Of je vind tekenen gewoon heel lastig. Deze workshop helpt je om je basisvaardigheden op het gebied van tekenen te ontwikkelen.

de mogelijkheid om deel te nemen aan de trainingen en workshops van Tribers kwam als geroepen

Toen ik afgelopen jaar binnen ANWB de overstap maakte van een functie in contentmarketing naar Scrum Master binnen het ANWB Platform, merkte ik dat ik ondanks mijn PSM1-training en ervaring als coach, praktische vaardigheden en soms zelfs theoretische kennis miste. De mogelijkheid om deel te nemen aan de trainingen en workshops van Tribers kwam als geroepen. Het bood me de kans om op een informele en prettige manier mijn vaardigheden bij te spijkeren.

De diversiteit aan workshops en trainingen die aangeboden werden, maakte het mogelijk om precies die kennis en vaardigheden op te doen waar ik behoefte aan had. De trainingen boden een perfecte mix van theorie en praktijk, waarbij zowel de mensen van Tribers als externe experts je volledig onderdompelden in het onderwerp. Het oefenen van cases en de ruimte om vragen te stellen waren voor mij bijzonder waardevol. Het toepassen van de opgedane kennis in mijn dagelijkse werkzaamheden ging bijna vanzelf.

Ik zou de trainingen en workshops van Tribers zeker aanbevelen aan iedereen die begint als Scrum Master. Het is niet alleen een geweldige manier om kennis op te doen, maar ook om te oefenen in een veilige omgeving, omringd door jonge en enthousiaste vakgenoten. Daarbij maakten de gezelligheid en de heerlijke lunches de trainingsdagen compleet. Het is een ervaring die ik iedereen in het vak zou gunnen.

Bedrijfslogo van ANWB Veronqiue de Groot Scrum Master bij ANWB

meer weten over deze workshop?

Ben je niet zeker of deze workshop iets voor jou is of wi je meer weten? Stuur me gerust even een berichtje.

Tribers