DevOps workshop

Tooling

vrijdag 21 juni 09:00 - 12:00 uur 8 beschikbare plekken
DevOps Workshop Tribers

wat leer je tijdens de DevOps workshop?

Tijdens deze workshop krijg je een overzicht van wat DevOps is zoals wat de kernprincipes zijn, de verschillende fases en waarom het gebruikt wordt. Je leert de praktijken, tools en culturele filosofie die de processen tussen softwareontwikkeling en IT-teams automatiseren en integreren.

Daarnaast leer je hoe het teams kan helpen de prestaties te verbeteren en leer je door de verschillende DevOps modellen welke het beste past bij jou team. Aan de hand van praktische tips kan je gelijk aan de slag met het nastreven van DevOps-principes in de praktijk.

dit neem je mee:

Ontdek de bouwstenen van DevOps

Je begrijpt wat DevOps is, de filosofie erachter en hebt een helder beeld waarom en hoe het wordt toegepast binnen organisaties.

Herken verschillende DevOps modellen

In hoofdlijnen kan je een onderscheid makentussen verschillende DevOps modellen door te kijken naar het doel van elk model en de voor- en nadelen.

Ga met DevOps aan de slag

Krijg handvaten mee hoe je kunt beginnen met het implementeren van DevOps in jouw organisatie of teams.

workshop programma:

Introductie en basiskennis

Krijg een goed begrip van wat DevOps is en waar het vandaan komt. Je leert over de kernprincipes, de verschillende fases en veelvoorkomende misvattingen.

Discussie over verschillende DevOps modellen

Aan de hand van situatieschetsenzullen we met elkaar in gesprek gaan over welke DevOps modellen geschikt zijn in verschillende situaties.

DevOps implementeren

Door middel van verschillende praktijkvoorbeelden en praktische tips krijg je een goed beeld hoe je DevOps kan implementeren in jouw team(s).

voor wie is deze workshop interessant?

De workshop is voor Scrum Masters en andere Agile professionals met weinig tot geen ervaring met DevOps die hier graag een beter beeld van willen hebben. Je doet waardevolle inzichten op en krijgt handvaten mee om de eerste stappen te zetten in het implementeren van DevOps in jouw team(s) of organisatie.

wil je deze workshop in-house organiseren?

Met een in-house workshop stemmen we de inhoud specifiek af op jouw behoeften en uitdagingen. Profiteer van een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring voor jouw team. Interesse? Neem dan contact op met Niels.

ontdek hoe tribers jouw teams effectiever laten werken

Plan een gesprek in om verder te praten of stuur mij direct een berichtje via onderstaand nummer.

Tribers