hoe creëer je effectieve teams door data?

Tribe Talks

dinsdag 16 juli 10:30 tot 11:00 uur
Video achtergrond

opname beschikbaar!

Scroll naar boven om de opname van dit evenement te bekijken.

evenement beschrijving

Merk je dat er in jouw team(s) nog een hele hoop potentieel onbenut wordt? En wil je de prestaties van jouw team(s) of afdeling naar een hoger niveau tillen? Dan is deze Tribe Talk iets voor jou. We laten zien hoe je met behulp van data en op maat gemaakte Team Journeys deze uitdagingen kunt overwinnen en de teamspirit op gang brengt.

wat kun je verder verwachten?

We laten zien hoe we data inzetten om op maat gemaakte Team Journeys te ontwikkelen. Een 'Team Journey' is een reeks workshops en stappen die specifiek zijn ontworpen om elk team te helpen hun unieke uitdagingen te overwinnen en hun volledige potentieel te benutten.

programma:

  • Leer hoe je op basis van data groeikansen binnen jouw team(s) ontdekt.
  • Ontdek onze aanpak om teams te begeleiden door middel van op maat gemaakte Team Journeys, bestaande uit diverse workshops en stappen die specifiek zijn ontworpen om jouw team te helpen excelleren.
  • Krijg inzicht in hoe je verbeteringen meetbaar maakt en hierop evalueert.
  • Ontvang concrete handvatten die je direct kunt toepassen in de praktijk.

voor wie is deze tribetalk geschikt?

Dit is een uitstekende kans voor Scrum Masters, Product owners, Team/Agile coaches en IT leads die betrokken zijn bij teamontwikkeling en op zoek zin naar een wetenschappelijk onderbouwde methodiek om teamprestaties te optimaliseren.

breng je team een stapje verder

Ben je klaar om te leren hoe je de effectiviteit van jouw teams kunt evalueren en verbeteren? voor de Tribe Talk en krijg concrete stappen waarmee jij jouw team(s) effectiever kan maken.

wil je meer weten over de wetenschap achter teameffectiviteit?

Neem gerust even contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over. Je kunt mij bereiken via telefoon, mail en LinkedIn.

Tribers