Onze Tribers

Melvin van Drimmelen

Melvin van Drimmelen

Je kunt wel ‘s morgens om 9 uur in een kring gaan staan en post-its aan de muur plakken, maar dan ben je nog niet Agile. Ik wil teams laten groeien naar een echte Agile mindset en ben continue op zoek naar verbetering. Met een goede dosis energie, kennis en enthousiasme. Agile is namelijk geen trucje, maar een cultuurverandering. Ik denk dat juist de interactie tussen mensen bepalend is voor het succes van het team. Wil je nog meer waarde uit je Agile organisatie halen? Stuur mij een bericht.

Jordy Aaldering Tribers

Jordy Aaldering

Samen met ultiem teamwerk tot het beste resultaat komen waar je samen trots op kunt zijn. Het klinkt heel simpel maar zo makkelijk is het niet. Juist dat maakt het voor mij een leuke uitdaging. Het is mijn doel om teams zo optimaal mogelijk in hun kracht te laten komen met een Agile mindset als basis en met een omgeving die dit begrijpt en ondersteunt.

Meer weten over hoe ik dat aanpak? Neem gerust contact met mij op!

Rick de Boer

Rick de Boer

Als Scrum master faciliteer ik de teams en neem ik interne zaken op me. Zo zorg ik er voor dat alle teamleden zich kunnen focussen op dat waar ze goed in zijn: hun vak. Zelf ben ik continue op zoek naar verbeteringen en innovatieve oplossingen, bijvoorbeeld voor organisatievraagstukken. Daarmee bereiken we als team zo effectief mogelijk onze doelen.

Mijn doel? Eigenaarschap binnen teams stimuleren. Hoe ik dat bereik? Door het creëren van een veilige omgeving en door medewerkers bewust te maken van hun eigen capaciteiten. Daarnaast leg ik de verbinding naar andere teams en afdelingen. Om elkaar te helpen, maar ook om van elkaar te leren. Meer weten? Bel of mail me even!

Jos Schroten

Jos Schroten

Bij veel organisaties zie ik dat er voornamelijk wordt gesproken over processen, structuren en rollen. Mijn overtuiging is dat wanneer je in staat bent de juiste cultuur te creëren, de rest vanzelf komt. Dit is het grote verschil tussen Agile doen en Agile zijn. Het verschil tussen weten en begrijpen. Alleen bij begrip kun je rekenen op een duurzaam succes. Want: Culture eats strategy for breakfast. Mijn doel is om een omgeving te creëren met dagelijks goede ideeën vanuit positief betrokken medewerkers, in lijn met de strategie. Eens van gedachten wisselen? Ik hoor het graag!

Erik Stoffer Tribers

Erik Stoffer

Hoe kunnen we zo snel en zoveel mogelijk waarde leveren? Dat is de vraag die continu door mijn hoofd gaat. Samen met teams, afdelingen en organisaties iedere dag waarde leveren is hoe je innovatief blijft. In veel gevallen is dit erg complex. Een Agile Mindset is nodig in alle haarvaten van de organisatie. Hoe? Door te starten bij de teams en op zoek te gaan naar wat werkt en niet werkt. Mijn ervaringen met Scrum, Kanban, Lean, Design Thinking, DevOps, SAFe, LESS en Liberating Structures zet ik graag in om innovatie te versnellen. Wat ik hierin vooral belangrijk vind is om te experimenteren en daardoor te ontdekken wat wel of niet werkt. Ben je benieuwd hoe we de innovatie voor jou kunnen vergroten en versnellen? Neem contact met mij op!

Ellouise van Renselaar Tribers

Ellouise van Renselaar

Als Young Professional bij Tribers omarmt Ellouise de Agile mindset en zet zij op basis hiervan mensen graag in hun kracht. Een sterke verbinding tussen mensen maakt haar blij en zij speelt graag de motiverende factor in het team. Ellouise is een echte team player die met haar onvermoeid enthousiasme en sterke communicatieve skills het beste in mensen naar boven haalt. Zij gaat pas blij naar huis als het team dat ook is.

Emily Schroeter Tribers

Emily Schroeter

Als Scrum Master zie ik het als mijn taak om de potentie in mensen naar boven te halen om te innoveren. Ik geloof er namelijk in dat de potentie vaak al in de mensen zelf zit maar dat je als Scrum Master de juiste omgeving moet creëren om deze potentie tot zijn recht te laten komen. Hoe creëer ik dan de juiste omgeving? Dit begint bij samenwerking op basis van een gedeelde visie, gemeenschappelijke waarden en doelen.

Milan Israël Tribers

Milan Israël

Voor je het weet zit je als corporate organisatie vast in routine, trage processen en bureaucratische besluitvorming, terwijl de markt vraagt om wendbaarheid, snelheid en innovatie. Daarom ben ik als Scrum master bij Tribers graag bezig met het versnellen en optimaliseren van innovatieprocessen. Met mijn achtergrond in Digital Driven Business weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je eindgebruiker centraal te zetten om zoveel mogelijk relevante waarde te creëren. Ik denk en help graag mee om dit te voorkomen en zo altijd één stap voor te zijn op de rest!

Anne Wessels Tribers

Anne Wessels

Als Young Professional bij Tribers is Anne sterk gemotiveerd om mensen enthousiast te maken over onderwerpen die een verrijking kunnen zijn voor henzelf. Ze is een echte teamplayer die haar enthousiasme overbrengt en creatieve sessies vol overgave faciliteert. Anne is gericht op resultaat en neemt anderen mee in die mindset. Op die manier zorgt ze voor focus en zet ze mensen en teams in hun kracht.

Judith de Ruijter

Door de snel veranderende wereld moeten organisaties wendbaar zijn en zich richten op het leveren van resultaat voor de klant. Ik voel mij verantwoordelijk voor het goed laten lopen van processen en een optimale samenwerking tussen klanten, teams, stakeholders en (externe) leveranciers. Voldoening haal ik uit het verbinden van mensen om de samenwerking te verbeteren tussen alle lagen. Ik verhelder, breng enthousiasme en creativiteit en behoud overzicht.

Anke Hennink

Als Scrummaster bij Tribers pak ik graag dingen met beide handen aan en let hierbij op kwaliteit maar vooral de nut van een handeling. Het uiteindelijke product moet de gebruiker en ontvanger vooral passen, goed contact met collega’s en de opdrachtgevers staat hierbij centraal. Verder vind ik het belangrijk en noodzakelijk om zowel met externen als collega’s een goede sociale band op te bouwen.

Jeroen Elout

Jeroen Elout

Try, fail, learn & repeat. Blijf in beweging en stop niet met experimenteren. Als Growth Marketeer ben ik voortdurend bezig met het testen, uitvoeren en analyseren van onze groei strategie. Niet zomaar gaan rennen, maar stap-voor-stap testen, analyseren, bijsturen en optimaliseren.

Dirk de Wit

Dirk de Wit

Als young professional bij Tribers help ik bedrijven de agile manier van werken te omarmen. Met mijn creativiteit, verbindingskracht en gevoel voor humor help ik teams elke dag een beetje beter te worden. Samen leren en samengroeien dat is waar ik voor sta. Wat mij als professional drijft is werk voor iedereen een stukje leuker en efficiënter te maken.

Sana El Bannani

Sana El Bouhali

Als Scrum Master bij Tribers help ik organisaties elke dag waarde te leveren. Middels mijn communicatieve vaardigheden, analytisch vermogen, resultaatgerichtheid, organisatie sensitiviteit en enthousiasme bouw ik mee aan een krachtig en zelf organiserend team. Mijn ambitie is enerzijds om een verbindende factor te kunnen zijn voor elk team en het tegemoetkomen aan de verwachtingen van de klanten anderzijds.

Luca Voorhoeve

Luca Voorhoeve

Als young professional bij Tribers zet ik mij graag in om het beste uit mijzelf en anderen te halen. Door mijn empathisch vermogen, enthousiasme en humor zorg ik voor een fijne teamdynamiek. Verder zie ik innovatie & optimalisatie als de sleutel tot succes en ga dan ook graag de uitdaging aan om als team continu te ontwikkelen. Dit doe ik door te zorgen voor structuur, heldere communicatie en inventief te zijn in het oplossen van problemen.

Masja Pelser

Als scrum master bij Tribers krijg ik mijn energie uit het samen innoveren en leuker maken van teamprocessen. Door mijn achtergrond in UX design weet ik hoe belangrijk het is om met een iteratief proces te werk te gaan en daarbij de gebruiker centraal te stellen. Dit doe ik graag met optimisme, nieuwsgierigheid en daadkracht.

Roos Dijkema

Roos Dijkema

Als Young Professional bij Tribers ga ik georganiseerd en praktisch te werk. Doordat ik veel waarde hecht aan nakomen van afspraken zouden anderen mij omschrijven als een initiatiefnemer die zorgt dat dingen gedaan worden. Bijdragen aan een fijne teamdynamiek doe ik door goed te luisteren en zo in te spelen op de behoeftes van anderen. Kenmerken van mij zijn openheid, enthousiasme en creativiteit.

Niels

Niels van Hees

Het verbeteren van processen waarbij toegevoegde waarde voor de klant wordt gecreëerd hebben mij altijd getriggerd. Als Young Professional bij Tribers werk ik vanuit de agile mindset om zo gezamenlijk tot de beste resultaten te komen. Met rust, overzicht, verantwoordelijkheid en pro activiteit lever ik mijn bijdrage in het team, waarbij positieve energie en enthousiasme voor mij van essentieel belang zijn. Uiteindelijk elkaar versterken en zo gezamenlijk onszelf ontwikkelen en verder groeien zie ik als een uitdaging voor het team.

Tamara Boshuis

Tamara Boshuis

Mij dagelijks inzetten voor teams, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat is waar ik energie van krijg. Dit doe ik met enthousiasme, positiviteit en creativiteit. Bij Tribers krijg ik de mogelijkheid mijzelf te ontwikkelen en dit breng ik graag direct in de praktijk. Zo zet ik teams in hun kracht. De kennis is er al, het moet er alleen nog uitkomen.

Lynn van Werkhoven

Lynn van Werkhoven

Ik krijg veel energie van een team die enthousiast is en wanneer er echt een groepsgevoel heerst. Creativiteit en spontaniteit zet ik in om anderen mee te krijgen om mooie dingen neer te zetten.

Ellouise van Renselaar Tribers

Activeer jouw carièrre bij Tribers

Bij ons staat verbinding centraal. Wij geloven dat iedereen een innovator kan zijn. We zijn altijd opzoek naar nieuw talent binnen ons team. Heb je interesse? Kom langs of plan een kennismaking in via onderstaande link.