Over ons

Bij Tribers staat één woord centraal; verbinding. Op basis van jarenlange ervaring met zelfsturende teams weten we dat teams pas echt gaan presteren als ze in verbinding staan met elkaar, in verbinding staan met een leider, en in verbinding staan met een gezamenlijk doel. Dat is wat wij als Tribers activeren. Zo bouwen we aan wendbare organisaties.

Totempaal

A Tribe is a group of people:

Connected to one another
Connected to a leader, and
Connected to an idea

Furthermore, a group needs only two things to be a tribe: a shared interest and a way to communicate.

– Seth Godin –

Tribers is onderdeel van Finext, een consultancyorganisatie die regelmatig op de televisie en radio verschijnt als voorbeeld van werken vanuit vertrouwen. Ook maken we deel uit van het QWINC-netwerk; echte vakmensen die samenwerken op basis van gedeelde principes.

Ons team

Melvin van Drimmelen

Melvin van Drimmelen

Je kunt wel ‘s morgens om 9 uur in een kring gaan staan en post-its aan de muur plakken, maar dan ben je nog niet Agile. Ik wil teams laten groeien naar een echte Agile mindset en ben continue op zoek naar verbetering. Met een goede dosis energie, kennis en enthousiasme. Agile is namelijk geen trucje, maar een cultuurverandering. Ik denk dat juist de interactie tussen mensen bepalend is voor het succes van het team. Wil je nog meer waarde uit je Agile organisatie halen? Stuur mij een bericht.

Jordy Aaldering Tribers

Jordy Aaldering

Samen met ultiem teamwerk tot het beste resultaat komen waar je samen trots op kunt zijn. Het klinkt heel simpel maar zo makkelijk is het niet. Juist dat maakt het voor mij een leuke uitdaging. Het is mijn doel om teams zo optimaal mogelijk in hun kracht te laten komen met een Agile mindset als basis en met een omgeving die dit begrijpt en ondersteunt.

Meer weten over hoe ik dat aanpak? Neem gerust contact met mij op!

Rick de Boer

Rick de Boer

Als Scrum master faciliteer ik de teams en neem ik interne zaken op me. Zo zorg ik er voor dat alle teamleden zich kunnen focussen op dat waar ze goed in zijn: hun vak. Zelf ben ik continue op zoek naar verbeteringen en innovatieve oplossingen, bijvoorbeeld voor organisatievraagstukken. Daarmee bereiken we als team zo effectief mogelijk onze doelen.

Mijn doel? Eigenaarschap binnen teams stimuleren. Hoe ik dat bereik? Door het creëren van een veilige omgeving en door medewerkers bewust te maken van hun eigen capaciteiten. Daarnaast leg ik de verbinding naar andere teams en afdelingen. Om elkaar te helpen, maar ook om van elkaar te leren. Meer weten? Bel of mail me even!

Jos Schroten

Jos Schroten

Bij veel organisaties zie ik dat er voornamelijk wordt gesproken over processen, structuren en rollen. Mijn overtuiging is dat wanneer je in staat bent de juiste cultuur te creëren, de rest vanzelf komt. Dit is het grote verschil tussen Agile doen en Agile zijn. Het verschil tussen weten en begrijpen. Alleen bij begrip kun je rekenen op een duurzaam succes. Want: Culture eats strategy for breakfast. Mijn doel is om een omgeving te creëren met dagelijks goede ideeën vanuit positief betrokken medewerkers, in lijn met de strategie. Eens van gedachten wisselen? Ik hoor het graag!

Erik Stoffer Tribers

Erik Stoffer

Hoe kunnen we zo snel en zoveel mogelijk waarde leveren? Dat is de vraag die continu door mijn hoofd gaat. Samen met teams, afdelingen en organisaties iedere dag waarde leveren is hoe je innovatief blijft. In veel gevallen is dit erg complex. Een Agile Mindset is nodig in alle haarvaten van de organisatie. Hoe? Door te starten bij de teams en op zoek te gaan naar wat werkt en niet werkt. Mijn ervaringen met Scrum, Kanban, Lean, Design Thinking, DevOps, SAFe, LESS en Liberating Structures zet ik graag in om innovatie te versnellen. Wat ik hierin vooral belangrijk vind is om te experimenteren en daardoor te ontdekken wat wel of niet werkt. Ben je benieuwd hoe we de innovatie voor jou kunnen vergroten en versnellen? Neem contact met mij op!

Ellouise van Renselaar Tribers

Ellouise van Renselaar

Als Young Professional bij Tribers omarmt Ellouise de Agile mindset en zet zij op basis hiervan mensen graag in hun kracht. Een sterke verbinding tussen mensen maakt haar blij en zij speelt graag de motiverende factor in het team. Ellouise is een echte team player die met haar onvermoeid enthousiasme en sterke communicatieve skills het beste in mensen naar boven haalt. Zij gaat pas blij naar huis als het team dat ook is.

Rob Gijzen Tribers

Rob Gijzen

Als Young Professional bij Tribers is Rob helemaal in zijn element. Hij vindt het namelijk belangrijk om te blijven leren en brengt dit ook graag over op de teams waarmee hij werkt. Op die manier creëert hij graag een cultuur waarin continue verbetering centraal staat en waarin innovatie kan worden geoptimaliseerd.

Emily Schroeter Tribers

Emily Schroeter

Emily zoekt als Young Professional bij Tribers naar een manier om een maatschappelijke impact te kunnen maken en doet dat door mensen het plezier in hun werk (terug) te geven. Met haar achtergrond in effectieve en efficiënte communicatie en samenwerking brengt zij een team dichter bij elkaar. Vervolgens maakt zij graag data gedreven afwegingen en keuzes om mensen en teams steeds verder te laten groeien.

Milan Israël Tribers

Milan Israël

Milan is als Young Professional bij Tribers graag bezig met het versnellen en optimaliseren van innovatie. Met zijn achtergrond in Digital Driven Business weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar de klant of consument en zoveel mogelijk relevante waarde te creëren. Voor het je het weet zit je als corporate vast in routine, trage processen en bureaucratische besluitvorming, terwijl de markt vraagt om wendbaarheid, flexibiliteit en innovatie. Milan denkt en helpt graag mee om dit te voorkomen en altijd één stap voor te zijn op de rest!

Anne Wessels Tribers

Anne Wessels

Als Young Professional bij Tribers is Anne sterk gemotiveerd om mensen enthousiast te maken over onderwerpen die een verrijking kunnen zijn voor henzelf. Ze is een echte teamplayer die haar enthousiasme overbrengt en creatieve sessies vol overgave faciliteert. Anne is gericht op resultaat en neemt anderen mee in die mindset. Op die manier zorgt ze voor focus en zet ze mensen en teams in hun kracht.

Judith de Ruijter

Door de snel veranderende wereld moeten organisaties wendbaar zijn en zich richten op het leveren van resultaat voor de klant. Ik voel mij verantwoordelijk voor het goed laten lopen van processen en een optimale samenwerking tussen klanten, teams, stakeholders en (externe) leveranciers. Voldoening haal ik uit het verbinden van mensen om de samenwerking te verbeteren tussen alle lagen. Ik verhelder, breng enthousiasme en creativiteit en behoud overzicht.

Anke Hennink

Als Scrummaster bij Tribers pak ik graag dingen met beide handen aan en let hierbij op kwaliteit maar vooral de nut van een handeling. Het uiteindelijke product moet de gebruiker en ontvanger vooral passen, goed contact met collega’s en de opdrachtgevers staat hierbij centraal. Verder vind ik het belangrijk en noodzakelijk om zowel met externen als collega’s een goede sociale band op te bouwen.

Charlotte Garrelts

Als Scrummaster bij Tribers ben ik sterk gemotiveerd om mensen in mijn team te helpen. Ik ben een echte team player, en ik vind het leuk om een connectie te maken met mijn team. Woorden die mij het beste omschrijven, zijn: energiek, enthousiast, creatief, betrokken, ondernemend, netwerker, doorzetter, oog voor detail, altijd het beste uit mijzelf- en anderen willen halen.

Elisa Groot

Als Scrummaster ga ik altijd op zoek naar positieve en duurzame impact binnen teams en organisaties. Hierbij hebben vraagstukken in verandermanagement en organisatiecultuur altijd al mijn interesse gehad. Woorden die mij het beste omschrijven, zijn: ondernemend, communicatief, oplossingsgericht, creatief, plannen & organiseren, samenwerken en mensgericht leiderschap.

Bas Radder

Als Scrummaster bij Tribers hoop ik met mijn bedrijfskundige blik te kunnen ondersteunen in de zoektocht naar verbeteringen binnen een organisatie. Ik ben een verbinder, en zet graag mensen in hun kracht. Woorden die mij het beste omschrijven, zijn: empatisch, luisterend oor, visionair, geduldig, mensgericht leiderschap, bedrijfsman en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Melvin van Drimmelen

Meer weten?

Neem contact op met Melvin!