Over ons

Bij Tribers staat één woord centraal; verbinding. Op basis van jarenlange ervaring met zelfsturende teams weten we dat teams pas echt gaan presteren als ze in verbinding staan met elkaar, in verbinding staan met een leider, en in verbinding staan met een gezamenlijk doel. Dat is wat wij als Tribers activeren. Zo bouwen we aan wendbare organisaties.

Totempaal

A Tribe is a group of people

Connected to one another
Connected to a leader, and
Connected to an idea
A group needs only two things to be a tribe: a shared interest and a way to communicate.

Seth Godin

Tribers is onderdeel van Finext, een consultancyorganisatie die regelmatig op de televisie en radio verschijnt als voorbeeld van werken vanuit vertrouwen. Ook maken we deel uit van het QWINC-netwerk; echte vakmensen die samenwerken op basis van gedeelde principes.

Ons team

Melvin van Drimmelen

Melvin van Drimmelen

Je kunt wel ‘s morgens om 9 uur in een kring gaan staan en post-its aan de muur plakken, maar dan ben je nog niet Agile. Ik wil teams laten groeien naar een echte Agile mindset en ben continue op zoek naar verbetering. Met een goede dosis energie, kennis en enthousiasme. Agile is namelijk geen trucje, maar een cultuurverandering. Ik denk dat juist de interactie tussen mensen bepalend is voor het succes van het team. Wil je nog meer waarde uit je Agile organisatie halen? Stuur mij een bericht.

Jordy Aaldering

Jordy Aaldering

Samen met ultiem teamwerk tot het beste resultaat komen waar je samen trots op kunt zijn. Het klinkt heel simpel maar zo makkelijk is het niet. Juist dat maakt het voor mij een leuke uitdaging. Het is mijn doel om teams zo optimaal mogelijk in hun kracht te laten komen met een Agile mindset als basis en met een omgeving die dit begrijpt en ondersteunt.

Meer weten over hoe ik dat aanpak? Neem gerust contact met mij op!

Rick de Boer

Rick de Boer

Als Scrum master faciliteer ik de teams en neem ik interne zaken op me. Zo zorg ik er voor dat alle teamleden zich kunnen focussen op dat waar ze goed in zijn: hun vak. Zelf ben ik continue op zoek naar verbeteringen en innovatieve oplossingen, bijvoorbeeld voor organisatievraagstukken. Daarmee bereiken we als team zo effectief mogelijk onze doelen.

Mijn doel? Eigenaarschap binnen teams stimuleren. Hoe ik dat bereik? Door het creëren van een veilige omgeving en door medewerkers bewust te maken van hun eigen capaciteiten. Daarnaast leg ik de verbinding naar andere teams en afdelingen. Om elkaar te helpen, maar ook om van elkaar te leren. Meer weten? Bel of mail me even!

Jos Schroten

Jos Schroten

Bij veel organisaties zie ik dat er voornamelijk wordt gesproken over processen, structuren en rollen. Mijn overtuiging is dat wanneer je in staat bent de juiste cultuur te creëren, de rest vanzelf komt. Dit is het grote verschil tussen Agile doen en Agile zijn. Het verschil tussen weten en begrijpen. Alleen bij begrip kun je rekenen op een duurzaam succes. Want: Culture eats strategy for breakfast. Mijn doel is om een omgeving te creëren met dagelijks goede ideeën vanuit positief betrokken medewerkers, in lijn met de strategie. Eens van gedachten wisselen? Ik hoor het graag!

Mark Bik

Mark Bik

Ook sales & marketing kun je benaderen vanuit de Agile principes. Ik zorg dat onze Campfire Sessions een feestje zijn en dat onze klanten hier maximale waarde uithalen. Onze hoogste prioriteit is tenslotte het tevreden stellen van de klant met waardevolle oplossingen. Meer weten wat de Tribers voor je kunnen betekenen?

Erik Stoffer

Erik Stoffer

Hoe kunnen we zo snel en zoveel mogelijk waarde leveren? Dat is de vraag die continu door mijn hoofd gaat. Samen met teams, afdelingen en organisaties iedere dag waarde leveren is hoe je innovatief blijft. In veel gevallen is dit erg complex. Een Agile Mindset is nodig in alle haarvaten van de organisatie. Hoe? Door te starten bij de teams en op zoek te gaan naar wat werkt en niet werkt. Mijn ervaringen met Scrum, Kanban, Lean, Design Thinking, DevOps, SAFe, LESS en Liberating Structures zet ik graag in om innovatie te versnellen. Wat ik hierin vooral belangrijk vindt is om te experimenteren en daardoor te ontdekken wat wel of niet werkt. Ben je benieuwd hoe we de innovatie voor jou kunnen vergroten en versnellen? Neem contact met mij op!

Melvin van Drimmelen

Meer weten?

Neem contact op met Melvin!