Word Medior Scrum Master - Tribers

Senior Scrum Master / Agile Coach

Als Senior Scrum Master heb je heel wat in je mars. Je past Agile al dagelijks toe, bijvoorbeeld in een rol als Scrum Master of Agile Coach. Maar wil je verder en nóg meer impact maken? Dan zijn wij misschien wel een match! Wij zoeken Senior Scrum Masters die een Agile mindset kunnen activeren bij mooie opdrachtgevers, zoals Ahold, HEMA, PostNL en KLM. Bouw jij met ons mee aan Tribers?

Heb jij Tribers-DNA?

Als Tribers zijn we ervan overtuigd dat  Agile om meer draait dan het leiden van een goede retrospective. Het draait om het activeren van een startup-mentaliteit bij onze opdrachtgevers. Maar ook om verbinding en visionair leiderschap. Maak impact door innovatie te versnellen!

Zelf hebben we natuurlijk ook een startup-mentaliteit. Dat is niet zo moeilijk, want we zijn een jonge, frisse en enthousiaste organisatie. We groeien snel en bij die groei hebben we jou nodig! Niet alleen voor interessante opdrachten bij onze klanten, maar ook om te bouwen aan Tribers. Bij ons krijg je namelijk de kans om naast je opdracht als bijvoorbeeld Scrum Master of Agile Coach bij de klant, ook interne rollen op te pakken. Zo ontdek jij nog meer van je talenten!

Ben jij een onverwachte salestijger of LinkedIn-heldin? Of organiseer jij ons volgende klantevenement? Host één van onze Tribe Talks, schrijf blogs en zit de volgende keer misschien wel aan de andere kant van de “sollicitatie-tafel”.

Waarom is het zo tof om bij Tribers te werken?

Nu kunnen we hier natuurlijk een mooi theoretisch verhaal ophangen over een marktconform salaris, een auto en een goed pensioen. Natuurlijk krijg je dat, maar het gaat om de praktijk! Daarom lees je hieronder wat jouw toekomstigecollega‘s zo leuk vinden aan Tribers:  

Testimonials Tribers - Team

Wat verwachten we van jou als Senior Scrum Master / Agile Coach ?

Bij ons neem je verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Dit doe je door zelf trainingen te selecteren, zelfstandig jouw opdracht in te vullen én aan de Tribers te bouwen. Heb jij een goed idee? Droom je van het ondernemerschap? Dan heb je de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van jouw eigen Tribe en gaan we graag samen het avontuur aan. Jouw pad? Dat heb je zelf in de hand. 

Dat lukt vooral als je jezelf hierin herkent:

  • Je wil Agile activeren bij A-merken, zoals Ahold, HEMA, Essent, KLM, Holland Casino, PostNL en ABN AMRO 
  • Je kent de klappen van de zweep en hebt meer dan een jaar relevante werkervaring als Scrum Master of Agile Coach 
  • Je hebtmet veel enthousiasme meerdere teams begeleid 
  • Je bentondernemend en wil meebouwen aan ons bedrijf 
  • Je hebt een Agile-gerelateerde certificering, zoals PSM, PSPO, SAFe. 
  • Je hebt ervaring met actuele en relevante onderwerpen in de markt, zoals Design Thinking en Lean Startup 
  • Je hebt minimaal HBO-denkniveau 
  • Je bent full-time beschikbaar 
Erik Stoffer Tribers

Solliciteer nu!

Een Triber word je niet zomaar. We willen je eerst goed leren kennen. En jij ons natuurlijk. Na gesprekken met een aantal Tribers nodigen we je uit om een team-sessie voor het team te faciliteren. Zodat we van twee kanten weten of het klikt. En of we samen de Agile mindset gaan activeren. Lijkt dit alles je wel wat? Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem direct contact op met Erik voor meer informatie.