Werken bij Tribers

Een plek om je thuis te voelen

Bij Tribers willen we niets liever dan dat jij je 100% thuis voelt. Een plek waar jij je op je gemak voelt. Waar ruimte zorgt voor creativiteit. Die plek creëren we samen, zodat jij blijft leren, blijft ontdekken en met volle vertrouwen stappen kunt zetten.

Innovatie zit in ons DNA

Het is onze missie om binnen corporate omgevingen nieuwe start-up culturen op te zetten met het doel om de klantwaarde te vergroten. Dit doen we door resultaten te leveren op basis van de beloftes die we maken. Beloftes aan elkaar en aan klanten. We zijn transparant in het resultaat dat we leveren, ook als dit even niet lukt. Deze open en flexibele manier van werken, staat symbool voor onze werkwijze.

ONTDEK ONS DNA

Blijven leren en experimenteren

Bij alles wat we doen, dagen we onszelf en elkaar uit hoe onze activiteiten bijdragen aan onze missie. We zijn in staat om van dag tot dag afstand te nemen en na te denken over algemene thema’s die een impact hebben. Als Tribers dagen we onszelf voortdurend uit. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen omarmen we nieuwe ideeën en proberen die erg graag uit.

Raket tribers

Groeien doen we samen

Als Tribers willen we groeien en zijn we erg leergierig. We voelen ons expert in het vormen van dynamische startup culturen. Als je het ons vraagt, is reflectie de belangrijkste ‘enabler’ van groei. Daarom geven we elkaar voortdurend feedback en zorgen we ervoor dat we elke week een beetje beter worden. Dit doen we door te leren van elkaar en met behulp van de 40+ in-house workshops en trainingen.

BEKIJK ONZE IN-HOUSE TRAININGEN

Dit krijg je ervoor terug

‘Voor wat, hoort wat’. Organisatie culturen veranderen kost namelijk tijd en energie. Zo nu en dan moet je even opladen, en daar helpen we je graag bij. Ben je benieuwd naar alle ‘perks’?

BEKIJK WAT JE ALLEMAAL VERDIENT

Hoog(s)te punten op een rijtje

2017: Lancering van Tribers

Drie agile experts zagen hoe grote innovatie trajecten steeds vaker stukliepen. Dit moest beter, vooral efficiënter maar nog belangrijker: ‘budget vriendelijker’. Tribers is ontstaan uit het idee om corporate omgevingen sneller en flexibeler te laten inspelen op veranderingen in de markt. Houd korte lijnen met je doelgroep, ontdek de vraag achter de vraag én ‘durf te experimenteren’.

2019: Grote bedrijven ontdekken de startup mindset

Er ontstaat waardering voor de startup mindset. Steeds vaker willen corporates deze jonge en frisse mindset terugzien in hun bedrijfscultuur. Tribers zijn hard nodig en het aantal klanten groeit fors.

2019: Op eigen benen staan

Misschien wel het grootste moment in de Tribers geschiedenis. Het merk Tribers wordt officieel een zelfstandig bedrijf en valt niet langer onder het moederbedrijf Finext.

Tribers Team

2020: Start van het Young Professional Program

Tribers gaat als een raket. Maar liefst 5 nieuwe Young Professionals voegen zich bij het team. De beste lancering van je carrière, als je het ons vraagt.

Tribers Team

2021: 15 koppen én start van 2e Young Professional Program

Wat ooit begon als een idee is inmiddels uitgegroeid tot een team van 15 slimme en sportieve koppen. De startup mindset is hoognodig en grote corporates zoeken nieuwe Scrum talenten. Psst, in februari 2022 start alweer het 3e Young Professional Program.

Klaar om jouw carrière te lanceren?

Fasten your seatbelts! Bekijk de vacatures of kom eens langs voor een kop koffie/thee of biertje.

Medior Scrum Master

Als Medior Scrum Master heb je heel wat in je mars. Je past Agile al dagelijks toe, bijvoorbeeld in een rol als Scrum Master. Maar nu wil je verder. En graag nog meer impact maken.

Lees meer

Senior Scrum Master / Agile Coach

Als Senior Scrum Master heb je heel wat in je mars. Je past Agile al dagelijks toe, bijvoorbeeld in een rol als Scrum Master of Agile CoachMaar wil je verder en nóg meer impact maken? Dan zijn wij misschien wel een match! 

Lees meer
Erik Stoffer Tribers

Meer weten over werken bij Tribers?

Bij Tribers zijn we gek op uitjes en gezelligheid. We organiseren vaak leuke activiteiten zoals kleine festivals, borrels, trainingen en workshops. Lijkt het je leuk om er eentje mee te doen? Stuur me een berichtje en ik vertel je er graag meer over.

Ontvang de laatste vacatures in je inbox

Lijkt het je tof om voor Tribers aan de slag te gaan, maar zit jouw vacature er niet tussen? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang een seintje zodra er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Bedankt voor je aanmelding

We houden je op de hoogte!