De wil om te verbeteren begint bij jezelf

Dit zit in onze natuur. Tribers doorbreken oude gewoontes en doorgewinterde ritmes. We leren organisaties te kijken naar de echte klantbehoefte en hier sneller op te acteren.

WHAT WE SAY, WE DO.

Innoveren kan je leren

Om te blijven innoveren is de juiste mindset cruciaal. Sinds 2017 helpen we grote organisaties verder te kijken dan eigen aannames en vragen we ze: wat wilt je klant nu echt? De startup cultuur omarmt dit, omdat startups (vaak) rap innoveren zonder grote budgetten. Kleinschalig experimenten, aannames valideren en vooral in gesprek gaan met klanten, bieden onder andere garantie voor succesvolle innovatie.

Alles wat we doen, doen we met 100% overtuiging

Niks voelt beter dan geloven in je eigen ideeën. Maar hoe kijkt je doelgroep naar deze ideeën? Bij Tribers zijn we daarom gek op experimenteren, zodat we precies weten of een idee ook echt een probleem oplost. Slaagt het experiment? Dan bouwen we verder. Steeds een stapje dichterbij totdat je bijna zeker weet dat de oplossing ook écht een probleem oplost.

Scrum Master traineeship

Waarden waar we trots op zijn

Sinds het ontstaan zijn we uitgegroeid tot de agile partner van de meest toonaangevende organisaties in Nederland. Maar we zijn er nog niet. Het zit in onze genen om constant te verbeteren. Zo zijn we nou eenmaal geprogrammeerd. We werken elke dag hard en doen dit met veel plezier. We leren van onze fouten en helpen elkaar om hiervan te leren. Hoe we dit doen? Tja, je hoort het vaker. We worden gewoon elke dag een beetje beter in wat we doen.

Totempaal

Verbinding

We zijn verbonden met elkaar en hebben een gezamenlijk idee. We halen het beste bij elkaar naar boven en zijn niet bang om de waarheid onder ogen te zien.

Tribe Talk portfolio management

Ondernemerschap

Zo nuchter als we zijn, geloven we niet in sprookjes. We vertellen elkaar waar het opstaat. En fouten maken is volgens ons de grondlegger van succesvol ondernemen.

Agile Coach

Rebels

We werken als een echte Tribe toe naar een gezamenlijke visie. We luisteren en vragen door, totdat we precies het idee achter het idee weten. We doen er alles aan om innovatie te laten slagen.

Scrum Master Traineeship

Samenwerking

Ons werk doen we zoveel mogelijk samen. We leren van elkaar en bieden veel ruimte om elkaar op te zoeken. Fysiek, in ons kantoor in Amsterdam, maar ook online tijdens één van onze daily’s. Hoewel je als Scrum Master soms alleen voor een klant werkt, is er altijd een groot vangnet voor je aanwezig.

We groeien razendsnel

Stap je mee aan boord?

Innovatie Traineeship

Ben jij afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Wil jij jezelf uitdagen, ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Meld je aan voor het Innovatie Traineeship September 2022 en wordt door ons opgeleid tot een aanjager van innovatie.

Lees meer

Senior Scrum Master / Agile Coach

Als Senior Scrum Master heb je heel wat in je mars. Je past Agile al dagelijks toe, bijvoorbeeld in een rol als Scrum Master of Agile CoachMaar wil je verder en nóg meer impact maken? Dan zijn wij misschien wel een match! 

Lees meer

Medior Scrum Master

Als Medior Scrum Master heb je heel wat in je mars. Je past Agile al dagelijks toe, bijvoorbeeld in een rol als Scrum Master. Maar nu wil je verder. En graag nog meer impact maken.

Lees meer
Erik Stoffer Tribers

Meer weten over werken bij Tribers?

Bij Tribers zijn we gek op uitjes en gezelligheid. We organiseren vaak leuke activiteiten zoals kleine festivals, borrels, trainingen en workshops. Lijkt het je leuk om er eentje mee te doen? Stuur me een berichtje en ik vertel je er graag meer over.