Wat je ervoor terugkrijgt

Dit is wat je krijgt als je voor Tribers werkt

Jouw tijd is kostbaar en je leeft natuurlijk niet alleen maar om te kunnen werken. We regelen het goed voor je, zodat jij lekker in balans blijft.

FASTEN YOUR SEATBELTS, IT'S GOING TO BE A COMFY RIDE.

Flexibel werken, is werken waar je maar wilt

In deze tijden is het vanzelfsprekend dat je werkt vanaf een plek waar jij je het meest comfortabel voelt. Dit kan zijn bij de klant, thuis, (tijdelijk) in het buitenland of bij ons op kantoor. Bij Tribers krijg je deze vrijheid, zodat jij jouw energie zo optimaal kunt benutten.

Vakantiedagen

Af en toe lekker ontsnappen en loskoppelen is garantie voor ontwikkeling. In tijden als deze is tijd voor jezelf nog nooit zo belangrijk geweest. We geven er zelfs een workshop over ‘Stress, Energie & Burnout’ en gunnen je alle vrijheid en vrije tijd die nodig is. Iedereen bij Tribers krijgt 25 vakantiedagen per jaar, zodat je lekker kunt opladen en ontspannen.

Bootje varen Tribers

Reiskosten

Op welke locatie je ook werkt, wij zorgen dat je daar eenvoudig kunt komen. Je krijgt een OV Business Card die je kunt gebruiken om gemakkelijk naar kantoor en klanten te kunnen reizen.

Trips and uitjes

Wat betreft ontspanning, hier investeren we als bedrijf graag in. We gaan er graag met z’n allen op uit. Denk bijvoorbeeld aan een wintersport, citytrip en festival. Naast vakantiedagen hebben we uiteraard regelingen voor zwangerschapsverlof, verhuisdagen, trouwerijen, bijzonder verlof en zelfs voor brakke dagen. We begrijpen het, je bent jong en wilt genieten ;).

Uitjes Tribers

Pensioen

Zorgen zijn voor later, en dat nemen we bij Tribers erg serieus. We regelen daarom je pensioen en betalen we een deel van het basispensioen. De uitbetaling bepaal jij. Dit kan elke maand of uiteraard later. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om het te beleggen of gewoon direct te laten uitbetalen. Deze keuze is aan jou 😉

Bekijk onze vacatures

Bekijk ze goed, want ze zijn zo weg.

Innovatie Traineeship

Ben jij afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Wil jij jezelf uitdagen, ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Meld je aan voor het Innovatie Traineeship September 2022 en wordt door ons opgeleid tot een aanjager van innovatie.

Lees meer

Senior Scrum Master / Agile Coach

Als Senior Scrum Master heb je heel wat in je mars. Je past Agile al dagelijks toe, bijvoorbeeld in een rol als Scrum Master of Agile CoachMaar wil je verder en nóg meer impact maken? Dan zijn wij misschien wel een match! 

Lees meer

Medior Scrum Master

Als Medior Scrum Master heb je heel wat in je mars. Je past Agile al dagelijks toe, bijvoorbeeld in een rol als Scrum Master. Maar nu wil je verder. En graag nog meer impact maken.

Lees meer
Erik Stoffer Tribers

Meer weten over werken bij Tribers?

Bij Tribers zijn we gek op uitjes en gezelligheid. We organiseren geregeld activiteiten, zoals kleine festivals, borrels, trainingen en workshops. Lijkt het je leuk om er eentje mee te doen? Stuur me een berichtje en ik vertel je er graag meer over.