versterk jouw innovatiekracht met een innovatie coach

Jos tribers

organisaties die we hebben geholpen

"Bij innovatie draait het niet alleen om nieuwe features bouwen."

van goede ideeën naar waardevolle innovaties

We streven allemaal naar een versnelling in het innovatieproces. Het goede nieuws is dat de benodigde capaciteit waarschijnlijk al binnen jouw organisatie aanwezig is. Deze overtuiging wordt steevast bevestigd in de projecten die we uitvoeren.

Wat we concreet waarnemen:

  • Een schat aan intelligente medewerkers met creatieve oplossingen die zowel de klant als de organisatie ten goede komen.
  • Een algemene bereidheid om nieuwe functies en mogelijkheden zo snel mogelijk te implementeren en te gebruiken.
  • Goed uitgeruste innovatieafdelingen, voorzien van geavanceerde tools en methodologieën die effectieve innovatie mogelijk maken.

Kortom, er is een overvloed aan betrokkenheid en de benodigde vaardigheden zijn ruimschoots aanwezig binnen de organisatie.

Video achtergrond
Melvin van Drimmelen

Melvin zet ideeën op het juiste spoor bij NS

Bij NS werkt Melvin, als Innovatiecoach van Tribers, aan het versnellen van innovatie en het verbeteren van de reizigerservaring. Door een flexibele innovatiemethodiek en snelle experimenten te implementeren, levert Melvin meetbare resultaten. Ontdek hoe in deze casestudy.

hoe we jouw innovatie versnellen

innovatie coaching

innovatiecoaching: van idee naar succes

Samen met een coach en interne experts versnellen we de validatie van je ideeën. We focussen op haalbaarheid en impact om je innovaties snel naar een volgend niveau te tillen.

innovatiefunnel

een boost geven aan jouw innovatiefunnel

We optimaliseren je innovatiefunnel door bestaande structuren te versterken. Dit leidt tot betere budgetkeuzes en risicobeheersing.

tribers workshops

trainingen en workshops

Onze op maat gemaakte workshops, zoals Design Thinking, zorgen voor direct toepasbare inzichten en enthousiasme onder collega's.

benieuwd naar het onbenutte potentieel in jouw organisatie?

Maak een selfie en ontdek de verborgen kracht die je al in huis hebt.

Triber Anke

wij ontmoeten je graag

Klaar om de innovatie in jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Laten we onder het genot van een kopje koffie ontdekken hoe we samen kunnen groeien. Neem nu contact op voor een inspirerend gesprek dat de eerste stap kan zijn naar geweldige veranderingen.

Tribers