tribe talk: alles over OKRs

Tribe Talks

maandag 9 oktober 09:00 tot 09:30 uur
Video achtergrond

de kracht van OKRs

OKR's - het beslissende framework dat de acceleratie van je groeistrategie kan betekenen. Het biedt een fundament voor het realiseren van je organisatiedoelen. Hoe zet je deze doelen om in acties die resoneren door de hele organisatie?

OKR's dagen teams uit om strategisch na te denken over het bevorderen van verandering, groei en innovatie, alles in lijn met de bedrijfsdoelen en -strategie. In deze Tribe Talk heeft Rick de diepten van OKR's binnen organisaties verkend, uitgelegd wat nodig is voor een succesvolle implementatie en de talrijke voordelen benadrukt.

bekijk de OKR TribeTalk

Video achtergrond

over TribeTalks

Tribe Talks zijn onze kenmerkende serie korte, krachtige en interactieve webinars ontworpen om je snel inzicht te geven in een reeks boeiende onderwerpen. Elke sessie, variërend van 20 tot 30 minuten, is zorgvuldig samengesteld om de essentie van het onderwerp te vatten, waardoor het de perfecte keuze is voor professionals die hun kennis efficiënt willen uitbreiden.

leer verder met Tribers

Heb je vragen of wil je meer ontdekken na het bijwonen van deze sessie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. En vergeet niet om ook andere evenementen te bekijken voor aanvullende inzichten en leerervaringen.

meer weten over OKRs?

Heb je vragen of wil je dieper ingaan op de thema's van onze Tribe Talks? Ik ben er om je te helpen. Of het nu gaat om OKRs, teamontwikkeling of strategische innovatie, laten we samen de mogelijkheden voor jouw organisatie verkennen.

Tribers