succesvol innoveren - innovatie funnel in de praktijk

Workshops

donderdag 25 mei 13:00 tot 16:00 uur
Succesvol Innoveren workshop

gastspreker: merijn bouwman van ampère

We hebben een inspirerende gastspreker uitgenodigd: Merijn Bouwman, Product lead bij Ampère, een start-up van Bol.com. Merijn neemt ons mee in zijn eigen implementatie van het nieuwe innovatieproces bij Ampère en laat zien hoe je dit succesvol kunt toepassen in de praktijk.

Innovatiefunnel tribers

laat je inspireren door andere organisaties

Tijdens deze middag leer je niet alleen hoe je de verschillende fases van product development kunt herkennen, maar ook welke activiteiten bij elke fase horen en hoe je potentiële valkuilen kunt vermijden. En we gaan aan de slag: in gesprek met andere organisaties. Met elkaar beantwoorden we vragen als:

  • Hoe ziet het huidige innovatieproces er nu uit in jullie organisatie?
  • Welke elementen van de inspiratiesessie zou jij willen implementeren?
  • Wat zijn hierbij uitdagingen en hoe kun je hier mee omgaan?
Tribers workshop

de tips en tops van de vorige sessie

We zouden Tribers niet zijn als we de feedback van het eerste event niet hadden gebruikt om het tweede event nog waardevoller te maken. Zie hieronder wat onze deelnemers met ons deelden na afloop van het eerste evenement.

  • Netwerk – leuk om meer product owners te ontmoeten
  • “Leuk om te horen hoe het bij andere organisaties gaat”
  • We willen meer tijd om met mede PO’s te sparren
  • Ik ben nieuwsgierig naar hoe verder in te vullen”
  • “Ik ben benieuwd naar meer praktijk voorbeelden”

wat doen jullie met deze learnings?

Precies! We hebben besloten dat dit evenement geen 2, maar 3 uur zal duren. We hebben meer mensen benaderd en hebben gastspreker Merijn Bouwman uitgenodigd om voorbeelden uit de praktijk met ons te delen. Was je ook aanwezig bij de eerste editie? Verwacht dan veel nieuwe inspiratie!

wij kiezen voor snelheid – doe je mee?

Mis deze kans niet en meld je aan voor “Succesvol Innoveren”! Leer hoe je jouw innovatie funnel kunt inrichten om snelheid te creëren en ga naar huis met nieuwe inzichten en praktische handvatten om jouw ideeën om te zetten naar waardevolle innovaties.