workshop: business modelling & leanstart-up

Business modellen

vrijdag 22 september 09:00 - 13:00 uur
Workshop business modelling

wat leer je tijdens de business modelling & leanstart-up workshop?

Of je nu een Start-Up wilt lanceren, een bestaand bedrijf wilt laten groeien of gewoon je kennis wilt verbreden, deze training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen en toepassen van effectieve businessmodellen.

Duik dieper in de wereld van het Business Model Canvas en de LeanStart-Up methode en geef je ondernemersskills een flinke boost! Leer hoe je razendsnel nieuwe ideeën kunt testen, risico's wegneemt en je plan bijstelt op basis van wat klanten écht willen - onmisbaar in de snel veranderende wereld van vandaag.

Met de Business Model Canvas-aanpak zie je in één oogopslag hoe je bedrijfsstrategie in elkaar zit en hoe je die naar een hoger niveau kunt tillen. Met de Lean Startup-technieken, pas je moeiteloos je Business Model Canvas aan op basis van klant voorkeuren.

workshop programma:

  • De negen bouwstenen
  • LeanStart-Up methode

voor wie is deze workshop interessant?

Deze workshop is ontworpen voor iedereen die graag de dynamiek van hun onderneming wil begrijpen en verbeteren. Of je nu een teamleider, manager, ondernemer bent of gewoonweg geïnteresseerd bent in effectieve businessmodellen, deze workshop biedt waardevolle inzichten. Zowel beginners als ervaren professionals die hun bedrijfsstrategie willen verfijnen via het Business Model Canvas en Lean Start-Up methoden zijn welkom. Voorkennis is niet nodig; we passen ons aan aan jouw ervaringsniveau.

meer weten over deze workshop?

Laat het weten, ik vertel je er graag meer over.

Tribers