maak je organisatie effectiever met een agile coach

Niels tribers

"een vastgelopen team is niet per definitie een slecht team"

innoveren zit in de natuur van de mens

Tribers agile coaches helpen organisaties om hun werkwijze te optimaliseren. Ze zijn in staat om processen te stroomlijnen en werkwijzen te verbeteren om zo sneller tot oplossingen en productinnovaties te komen. Ze werken nauw samen met teams en leidinggevenden om agile-methodologieën te implementeren en zo een cultuur van continue verbetering te creëren.

mensen willen van nature bijdragen aan innovatie

Anders blijven we stilstaan. Dat willen we voor onszelf als individu, en voor de groep waar we deel van zijn. Dus wanneer een team van mensen vastloopt, betekent dit niet per definitie dat het een slecht team is. Maar onbenutte potentie.

Video achtergrond
Melvin van Tribers
Anke tribers

melvin brengt klm naar nieuwe hoogtes

"Het contact met de gebruikers heeft voor bezieling gezorgd bij de ontwikkelaars," vertelt Reina. "Het is prettig om andere mensen met je product te helpen, en dat aspect heeft nu een gezicht gekregen."

anke bezorgt innovatiepakket aan postnl

Astrid Aaftink, Agile Standards Expert bij PostNL: “Het einddoel is niet het hebben van scrum masters, maar van teams die sneller, efficiënter, multidisciplinair en klantgericht zijn.”

ben jij klaar om de rem eraf te halen?

Ontdek in 15 vragen waar het onbenutte potentieel van jouw team zit.

Erik van tribers

benieuwd naar jouw innovatiekracht?

Mail, bel of whatsapp met Melvin. Zijn telefoon staat altijd aan. Gelukkig hij niet. Je kan hem het best bereiken op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 uur.

Tribers