waar kan jij nog groeien?

Agile gaat verder dan de dagelijkse stand-up. Het draait om being Agile, niet om doing Agile. En juist als team kun je daar samen grote stappen in zetten. Hoe Agile is jouw team? Ontdek het met de Agile Team Selfie.

doe de agile team selfie

Agile draait niet om een rigide inzet van rituelen, maar om de mensen. De cultuur binnen het team is dan ook belangrijk; welke waarden en principes worden er gehanteerd? Op welke manier werk je samen? En hoe belangrijk vindt het team het leveren van bijvoorbeeld werkende software? Door met dit soort vraagstukken aan de slag te gaan kun je als (project)team nog meer waarde leveren voor de organisatie.

Maak een selfie

ontdek waar jouw team kan groeien

Met de Agile Team Selfie geven we inzicht in hoe Agile jouw team is. De Selfie is gebaseerd op de vier waardes en twaalf principes uit het Agile Manifesto. Hiermee krijgen de teams een beeld van hun eigen verbeter potentieel. Na het invullen van de Agile Team Selfie gaan wij voor je aan de slag. We analyseren en verwerken je antwoorden tot waardevolle en concrete verbeter stappen. Concrete verbeter stappen zijn 100% afgestemd op de door jouw opgegeven antwoorden. Benieuwd wat je krijgt? Hieronder vind je een voorbeeld van een ingevulde Agile Team Selfie. Om privacy redenen hebben we bepaalde informatie even onzichtbaar gemaakt.

Probeer het zelf