het draait allemaal om jou

Het kan in het begin misschien wat overweldigend zijn. Maar wees gerust, we hebben voortdurend gesprekken over jouw toekomst. Waar wil je heen? Dat beslis je namelijk niet op één dag. We bespreken ook waar je nu staat en aan welke gebieden je nog moet werken. Niet één keer of één keer per maand, maar continu. Want dat is hoe je het verst komt.

de ontwikkeling van je soft skills

Gefeliciteerd, je levert nu al echte waarde voor de organisatie! Je hebt meerdere trainingen ondergaan en bent aanzienlijk gegroeid. Je voelt je comfortabel en bent in staat om scrum projecten met succes te voltooien. De eerste keer dat dit gebeurt, is een geweldig gevoel. Daarnaast heb je bredere vaardigheden ontwikkeld zoals feedback geven en ontvangen, zakelijk schrijven en efficiënt communiceren.

de groei van je technische vaardigheden

Het is ongelooflijk hoeveel je hebt geleerd! Scrum-methodologieën, innovatieve projectmanagement, en werken met moderne tools zoals Jira en Trello.

feedback als cadeautje

Feedback krijgen kan soms moeilijk zijn, maar het wordt wel steeds makkelijker. Je hebt feedback ontvangen van verschillende kanten: niet alleen van je coaches en trainers bij Tribers, maar ook van je collega's in je scrumteam. En vergeet vooral de feedback van de andere Trainees niet! Het geeft je inzicht in je eigen sterke en zwakkere punten en de kans om meteen aan verbetering te werken.

jouw groep trainees is nu een hechte eenheid

Jullie zijn met z'n zessen begonnen - als individuen met het doel om top-notch Scrum Masters en Innovatie Specialisten te worden. Inmiddels zijn jullie een hechte groep geworden. Je hebt samen uitdagingen overwonnen, vaardigheden geleerd, gelachen en mijlpalen gevierd. En jullie hebben ook aan jullie professionele netwerk gewerkt.

en wat over 6 maanden

Dan krijg je de kans om deel uit te maken van innovatieve ondernemingen die op zoek zijn naar getalenteerde Scrum Masters en Innovatie Specialisten. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend: er is een opleidingsbudget beschikbaar voor verdere ontwikkeling, je hebt recht op 25 vakantiedagen, een deelname aan de jaarlijkse bonusronde en zelfs al is het nog ver weg: een uitstekende pensioenregeling.