het leven van een scrum en innovatie trainee bij tribers

Als trainee beleef je het beste van twee werelden. Je ontvangt grondige begeleiding vanuit ervaren Tribers en gaat aan de slag op een inspirerende opdracht bij een van onze partners. Maar hoe ziet die combinatie er in de praktijk uit? Hoe ziet jouw week eruit als Scrum & Innovatie trainee?

jouw week: 4+1 = 6

In dit Traineeship vanuit Tribers werk je 4 dagen in de week bij onze partners en krijg je 1 dag in de week trainingen bij Tribers. Deze 4+1 dagen zijn meer dan een ‘normale’ 5 dagen ergens anders: we durven te stellen dat 4+1=6!

Hoe dat komt? Omdat onze eigen Scrum Masters en Innovatiecoaches het vak door en door kennen. Dit zijn echte experts, die weten wat jij nodig hebt. Dit merk je tijdens je begeleiding bij onze partners en tijdens de trainingen bij Tribers op vrijdag. Daarnaast kan de kennis die je opdoet tijdens trainingen meteen in de praktijk worden toegepast. Zo groei je snel!

in het hart van innovatie

Tijdens die 4 dagen per week bij onze partners begeleid je het teamproces en help je het team voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Je werkt met innovatieve technieken en tools, en helpt teams om hun innovatiekracht terug te krijgen.

Je hebt dus een centrale rol in de organisatie, waar jij het verschil kunt maken.

jouw impact in een scrum team

Samen met je team werk je aan voortdurende verbetering en vernieuwing. Dat doen we volgens de Scrum-methode. Dus denk aan sprints van 2 weken, user stories en daily stand-ups. Nog niet helemaal bekend met deze terminologie? Geen probleem, we nemen je snel mee in de wereld van Scrum en Agile.

Het team bestaat uit ervaren professionals die jou verder helpen. Soms geven ze je het antwoord, soms sturen ze je alleen een richting op. Net wat jij nodig hebt.

en wat kun je verwachten na het traineeship?

Na 12 maanden heb je de keuze: blijf in dienst bij Tribers en versterk ons team door samen nog meer impact te maken bij onze opdrachtgevers, treed in dienst bij de opdrachtgever, of ga na een jaar vol ervaring en nieuwe inzichten je eigen weg. Wat je ook kiest, we hebben je voorbereid op een veelbelovende toekomst in Scrum en Innovatie.

Heb je vragen over het Traineeship, de trainingen op vrijdag, of de begeleiding? Aarzel niet en stuur Niels een mailtje of appje.

start van het scrum & innovatie traineeship

Het eerstvolgende Scrum & Innovatie Traineeship start in februari 2024. We kijken ernaar uit om jouw talent en enthousiasme te verwelkomen in ons team.