het maakt niet uit wat je doet, zolang je maar doet wat je leuk vindt

Tijdens het éénjarige programma krijgen starters een intensief leertraject voorgeschoteld boordevol trainingen en opleidingen (meer dan 40), persoonlijke begeleiding en coaching door ervaren collega’s en hands-on ervaring op een uitdagende opdracht.

Na afronding van het Scrum Master traineeship kunnen kandidaten in dienst treden bij tribers, de opdrachtgever of met de juiste bagage een hele andere weg inslaan.

Anne Wessels

“Je krijgt in het traineeship volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Bij tribers mag je uitproberen. Sterker nog, het wordt gewaardeerd als je initiatief neemt.”

In het interview vertelt Anne waarom ze uiteindelijk heeft gekozen voor het Scrum Master traineeship van tribers.

Video achtergrond

Rob Gijzen

“Ik weet zeker dat dit traineeship de slimste stap is die ik heb gemaakt. Tijdens mijn studie heb ik een aantal mensen uit de top van het bedrijfsleven om advies gevraagd. Unaniem adviseerden zij mij om als eerste stap een traineeship te zoeken. In een goed traineeship krijg je in de trainingen veel vaardigheden en tips aangeleerd die je de rest van je carrière kunt gebruiken.”

In het interview legt Rob uit wat het programma zo uniek maakt ten opzichte van andere traineeships.

Video achtergrond

Emily Schroeter

“Teams helpen om beter met elkaar samen te werken staat bij mij op nummer 1. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in hoe mensen met elkaar communiceren. Hoe doe je dat binnen een organisatie, hoe werkt de teamdynamiek? Dat is complex en tegelijkertijd interessant. Ik vind het superleuk om teams te helpen zich te ontwikkelen.” In het interview vertelt Emily over haar opdracht en de gezellige cultuur binnen tribers.

Video achtergrond

Milan Israël

“Tijdens mijn studie viel het me al op dat sommige bedrijven heel ver zijn in het meenemen van technologische ontwikkelingen in de bedrijfsvoering, terwijl dat in mijn Marketing bachelor bijna niet aan bod kwam. Dit maakte mij nieuwsgierig: waarom adopteren sommige organisaties nieuwe ontwikkelingen snel, en andere veel langzamer?” In het interview vertelt Milan over het uitgebreide trainingsaanbod binnen het traineeship.

Video achtergrond

Ellouise van Renselaar

“Het is een misverstand om te denken dat je alleen een traineeship kunt doen als je net bent afgestudeerd. Ik ben zelf niet meteen na mijn studie, Strategic Management, met het traineeship begonnen. Ik heb eerst ander werk gedaan. Na mijn studie was ik nog niet klaar voor een ‘echte’ baan. Ik vond het fijn om eerst even iets volwassener te worden.” In het interview deelt Ellouise waarom zij zich meteen thuis voelde binnen tribers.

Video achtergrond