net afgestudeerd of bezig met afstuderen?

Ben je net afgestudeerd of bezig met afstuderen en denk je aan een carrière als Scrum Master en Innovatie Specialist? Dan sta je nu voor een belangrijke keuze: waar wil je je loopbaan beginnen? Wil je eerst een traineeship volgen of direct aan de slag gaan? En bij welk bedrijf dan? Deze vragen kunnen overweldigend zijn, maar je bent niet de eerste die hiermee worstelt. Daarom delen we enkele praktische tips.

wat maakt jou gelukkig?

Je gaat waarschijnlijk 40 jaar werken, dus het is belangrijk dat je iets kiest dat je energie geeft in plaats van kost! Werken vanuit passie is leuker en blijft langer interessant. Neem een voorbeeld aan onze coaches, die met plezier hun werk doen.

kies ik voor een traineeship of ga ik direct aan de slag?

Weeg de voor- en nadelen goed af. Helaas hebben veel bedrijven niet de tijd om beginnende professionals op te leiden. Daarom hebben we ons Scrum & Innovatie Traineeship opgezet. We willen je helpen om goed van start te gaan bij een groot bedrijf, wat niet altijd eenvoudig is. Tijdens ons traineeship vind je een groep gelijkgestemden en krijg je de kans om te ontdekken waar je kracht ligt en wat je gelukkig maakt.

direct van start bij een toonaangevende organisatie

Als sollicitant wil je zekerheid. Je wilt weten bij welk type bedrijf je terechtkomt als je als trainee of consultant start. Bij ons Scrum & Innovatie Traineeship is de partnerorganisatie voor de huidige groep trainees al bekend. Deze organisatie heeft zich gecommitteerd aan ons programma en wil samen met ons een succes maken van jouw carrière.

hoe ziet het selectieproces eruit?

Het selectieproces draait om wederzijdse kennismaking. Idealiter bevat het proces verschillende stappen, waaronder een assessment en een moment met de partnerorganisatie als je kiest voor een traineeship. Ons proces bevat genoeg momenten om elkaar goed te leren kennen voordat je een beslissing neemt.

Kennismakingsproces

werken met de nieuwste tools

Als toekomstige Scrum Master en Innovatie Specialist is er niets leuker dan werken met de nieuwste tools. Zorg dus dat je kiest voor een omgeving waar je met nieuwe technologieën en methodieken kan werken. De wereld en IT veranderen snel, dus je zal de rest van je leven moeten blijven leren. Kies voor een organisatie die je daadwerkelijk ondersteunt in deze voortdurende ontwikkeling.

voorkom een valse start

Er zijn nog veel meer punten waar we het over kunnen hebben. Dus stuur me een appje of mailtje en we hebben het erover. Want dat ene startmoment? Dat kun je maar beter zonder valse start doen!

waarom werken wij samen met partnerorganisaties?

We zien een tekort aan slimme, leuke mensen op de markt en tegelijkertijd een tekort aan tijd om deze mensen goed te begeleiden. Met ons Scrum & Innovatie Traineeship willen we de brug slaan tussen jong talent en de corporate wereld. We combineren de ervaring van ons bedrijf met de kansen die een grote organisatie biedt. We starten niet met individuele trainees, maar met een groep van trainees, zodat we samen nog meer impact kunnen maken.