Events

Samen ontdekken, ontplooien en ontwikkelen. Daar draait het om tijdens onze events. Want agile doe je nooit alleen. En denken en werken als een startup al helemaal niet. Dus aarzel niet en meld je snel aan. Inspiratie gegarandeerd!

Get Together: Zet als Scrum Master jouw Product Owner in zijn kracht

Als Scrum master heb je je eerste leercurve meegemaakt. Je team draait lekker, Daily standups gaan goed en het team komt zelf met verbeteringen tijdens de retrospectieve. Toch voel je dat er meer winst te behalen is. Hoe zet je bijvoorbeeld je Product Owner meer in zijn kracht? Ontdek het tijdens onze volgende Get Together.
Join!

Campfire: Portfolio Management

Met Agile Portfolio Management koppel je verschillende business initiatieven aan de strategische thema’s van de organisatie zodat je als organisatie maximale klantwaarde oplevert. Kom naar onze Campfire en ontdek hoe Hema en Etos dit doen.
Join!

Training: Playing Lean Startup

Maak kennis met Lean Startup op een leuke, energieke manier met Playing Lean 2.
Join!

Campfire: Lean Budgeting

Veel organisaties realiseren zich dat de huidige financiële besturing niet bijdraagt aan de versnelling van de business. Hoe kun je lean budgeting inzetten om controle de houden zonder de snelheid en wendbaarheid te verliezen die de mark vraagt? Ontdek het tijdens onze Lean Budgeting Campfire.
Join!