Tribe Talk Product Roadmap

Events

Samen ontdekken, ontplooien en ontwikkelen. Daar draait het om tijdens onze events. Want innoveren doe je nooit alleen. Inspiratie gegarandeerd!

Tribers Training Proeverij

Met zoveel keuze in banen en richtingen, snappen we dat de juiste keuze maken lastig kan zijn. Tijdens de Tribers Training Proeverij ontdek je hoe het is om een Triber te zijn. Je leert andere Tribers kennen, volgt inspirerende workshops, gaan samen lunchen en sluiten af met een gezellige borrel.

Bekijk uitnodiging

Tribers Campfire 2022

Verhalen vertellen zit in ons als mens. Al in de oertijd werden rond het kampvuur verhalen gedeeld. De Tribers Campfire is de verhalentraditie waarin we elk jaar een moment pakken om van elkaar te leren door ervaringen te delen. Dit jaar wakkeren we het vuur aan op de locatie ‘Strandzuid in Amsterdam’.  

Meld je aan

Tribers Borreluurtje(s)

Daar is ‘ie dan: de officiële uitnodiging voor de Tribers borreluurtjes op vrijdag 7 oktober. Meld je aan en maak kennis met Tribers.

Meld je aan

Kennismaken (workshop & lunch) - Juli

Solliciteren? Welnee, daar geloven wij niet in. Komt 13 Juli beter uit? Kom langs en volg een gratis workshop, en sluit aan bij onze uitgebreide lunch.

Bekijk event

Kennismaken (workshop & lunch) - Juni

Solliciteren? Welnee, daar geloven wij niet in. Kennismaken doen we bij Tribers anders. Kom op 29 juni langs voor een gratis workshop en sluit gezellig aan tijdens de lunch. Kom je gezellig kennismaken?

Kom kennismaken

Design Thinking bij PostNL

In deze gloednieuwe Tribe Talk gaan we in gesprek met Maartje van Zon – Senior Service Designer bij PostNL over hoe zij en haar team gebruikmaken van Design Thinking en krijg je tips over hoe je hiermee zo snel mogelijk kunt beginnen.

Meer info