tribe talk: design thinking bij PostNL

Tribe Talks

maandag 13 december 10:00 uur
Video achtergrond

wat is design thinking?

Design thinking helpt je om in zeer korte tijd en tegen lage kosten de behoefte van jouw klant te achterhalen. Maar hoe werkt Design thinking precies en hoe breng je dit samen met jouw team eigenlijk in de praktijk?

Maartje van Zon - senior service designer bij PostNL

Als Senior Service Designer bij PostNL houdt Maartje van Zon zich vooral bezig met het in kaart brengen van klantbehoeften en het begeleiden van het Design Thinking proces. Binnen PostNL werkt Maartje sinds 1.5 jaar volgens de methode 'Journey Factory Methodology'. Met deze methode kijkt ze niet naar de wensen van PostNL, maar onderzoekt ze waar de klant echt gelukkig van wordt.

het interview terugkijken

Maar hoe start je met Design Thinking en hoe ziet deze werkwijze er eigenlijk uit? Dat en meer ontdek in je het interview hieronder.

Video achtergrond

meer weten over design thinking?

Denk en werk als een startup, en achterhaal op welke features of service jouw klant nou echt zit te wachten. De Design Thinking training duurt een dag. Samen met jouw team en stakeholders doorlopen we de Design Thinking werkwijze, zodat jouw organisatie nog slimmer en sneller kan innoveren.