een reis die begon met een bescheiden team

Wat begon als een klein team is in zes jaar tijd uitgegroeid tot een club van 23 vastberaden professionals. Het is een steady en gezonde groei. Elk jaar hebben we nieuwe leden mogen verwelkomen, en uiteraard zijn er ook collega's vertrokken, bijvoorbeeld om hun scrum master avontuur voort te zetten bij onze klanten. We ervaren dat deze constante groei en verandering ons steeds opnieuw vraagt om naar onszelf te kijken. Want hoe zorgen we ervoor dat iedereen 'Tribers' door dezelfde bril blijft zien?

op naar merkeenheid en samen stappen zetten

We begonnen met een eenvoudige visie, maar al snel realiseerden we ons dat het creëren van een gezamenlijke merkbeleving meer inhield dan we aanvankelijk dachten. We nodigden een merkstrateeg en een creatief team uit om met ons mee te denken. Samen gingen we aan de slag om onze unieke kenmerken beter te definiëren en onze visie scherper te stellen.

aan het werk met elkaar en met stakeholders

Of het nu gaat om een IT-team dat effictiever wil werken of een managementteam dat duidelijker wil communiceren met hun werknemers, het is ons doel om teams beter samen te laten werken. Hierbij geloven we dat een helder en gezamenlijk doel mensen motiveert en inspireert om het beste uit hunzelf te halen. Geloof ons: in de meeste organisaties loopt er veel onbenut potentieel rond. Dus tijd om de rem er af te halen.

vanaf dag één aan de slag

We geloven dat innovatie voortkomt uit mensen, niet uit theorieën of handboeken. Daarom hanteren we een pragmatische aanpak: we gaan vanaf de eerste dag direct aan de slag. Of het nu gaat om een startup in de ideeënfase of een gevestigd team, we duiken erin, gaan aan het werk en zorgen ervoor dat binnen teams alle neuzen dezelfde kant op staan.

effectiever maken van teams en organisaties

We stimuleren innovatie in de ruimste betekenis, zonder ons vast te houden aan gevestigde theorieën. Onze focus ligt op drie essentiële niveau’s om bedrijven bij te staan in hun groei en vernieuwing. Hier is hoe we te werk gaan:

  1. Teams effectiever maken: Onze scrum masters zorgen ervoor dat teams echt gaan samenwerken: met elkaar, met hun leidinggevende en gericht op het juiste, eenduidige doel.
  2. Organisaties effectiever maken: Onze agile coaches helpen de werkwijze van organisaties te optimaliseren. Ze helpen bij het aanbrengen van structuur en het aanleren van agile principes, zodat bedrijven snel kunnen inspelen op veranderingen.
  3. Innovatiekracht versterken: Onze innovatie coaches helpen bij het realiseren van waardevolle innovaties vanuit geweldige ideeën. Of het nu gaat om een startup in de ideeën fase of een gevestigd bedrijf, we duiken erin en helpen je innovatie tot bloei te brengen.

groeien is snel leren van fouten

Bij Tribers omarmen we de kracht van experimenteren. We moedigen teams aan om te proberen, te falen, en te leren van hun fouten. Dit is niet alleen bevorderlijk voor persoonlijke groei, maar ook voor de ontwikkeling van innovatieve ideeën en oplossingen.

altijd een startup (mentaliteit)

Ondanks onze groei, blijven we vasthouden aan de cultuur van een startup. Dit is namelijk cruciaal voor als je snel en wendbaar wilt zijn. Zo staan we altijd klaar om in te springen op veranderingen en nieuwe kansen te grijpen. Deze ervaringen nemen we dan mee naar onze klanten of delen we met relaties tijdens één van onze evenementen, zoals de Tribers Campfire of Succesvol Innoveren. Als Tribers brengen en creëren we aanjagers van innovatie.

divers team van aanjagers van innovatie

Tribers zijn er in allerlei soorten en maten. Ongeacht of je onderdeel uitmaakt van een startup of een gevestigde organisatie, er is altijd wel een triber die bij jou past. Door onze rebelse mentaliteit houden we van aanpakken en trekken we vanaf dag één, samen met onze teams, de handen uit de mouwen.

vooruitkijkend naar een toekomst vol innovatie

We kijken uit naar een toekomst waarin ieders potentieel op de werkvloer optimaal benut kan worden. We geloven dat elk bedrijf al over aanjagers van innovatie beschikt. Het is onze missie om deze aanjagers de ruimte en middelen te geven die ze nodig hebben om te schitteren. Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen de kans krijgt om te innoveren.