een wetenschappelijke teamscan voor effectievere teams

In een wereld waar de dynamiek van teams sneller verandert dan ooit, hebben Tribers en Columinity, bekend van 'The Liberators', de handen ineengeslagen. Na een periode van intensief testen en afstemmen, mogen we ons als Tribers de officiële eerste partner noemen van Columinity in Nederland.

wat is Columinity?

Columinity is een tool die teams helpt te verbeteren door voortdurend de kwaliteit van het teamwerk in kaart brengen op basis van wetenschappelijke inzichten. De tool is gemaakt door 'The Liberators' en heeft na onderzoek van 2.000 teams 20 belangrijke factoren gevonden die invloed hebben op de effectiviteit van een team.

teamprestaties ondersteund door wetenschap

Met behulp van de teamscan kunnen we wetenschappelijke inzichten combineren met de typische Tribers aanpak. Dit biedt waardevolle inzichten en praktische oplossingen om teams te helpen nog sneller hun potentieel te bereiken

op maat gemaakte team journeys

Elke team journey is op maat gemaakt. We beginnen met een grondige analyse van de teamscan resultaten en begeleiden het team vervolgens stap voor stap. Hierbij stemmen we de journey zorgvuldig af op de specifieke behoeften en uitdagingen van een team.

continue verbetering en evaluatie

Onze aanpak is cyclisch, wat betekent dat evaluatie en verbetering een doorlopend proces zijn. Elk kwartaal evalueren we de teamprestaties opnieuw en passen we onze strategieën aan om te focussen op de meest impactvolle gebieden.

in de praktijk bij Rabobank, ABN AMRO en PostNL

We begeleiden de teams stap voor stap. Zo hebben we deze methodiek al toegepast bij teams binnen Rabobank, ABN AMRO en PostNL waarbij we verbeteringen hebben gezien in:

  • Teamcohesie en communicatie
  • Probleemoplossende vaardigheden
  • Tevredenheid en betrokkenheid van stakeholders
  • Algehele productiviteit

nieuwe inzichten op komst

In de komende periode gaan we continu nieuwe inzichten en bevindingen delen uit onze projecten met Columinity. We doen dit niet alleen om onze eigen methoden te verfijnen, maar ook om jou te voorzien van de meest actuele en effectieve strategieën voor de ontwikkeling van je teams.

De komende weken staan in het teken van nieuwe ontdekkingen, en we houden je graag op de hoogte! Elke nieuwe ontdekking uit onze samenwerking levert waardevolle lessen op die nuttig zijn voor elke organisatie die haar teamdynamiek wil optimaliseren.