ontdek of de rol van Scrum Master bij je past

Bij Tribers vinden we het belangrijk dat je een baan vindt die bij jou past. Verbinding en openheid zijn belangrijke waarden voor alle Tribers, dus we hebben ons best gedaan dit zoveel mogelijk terug te laten komen in het proces.

Zo vragen we niet om een CV en een motivatiebrief. Want eerlijk, dit is toch een beetje achterhaald? Bij Tribers geloven we dat we elkaar beter kunnen leren kennen tijdens een gesprek. De persoonlijke match en jouw motivatie zijn dus het allerbelangrijkst. Daarnaast willen we jou als kandidaat de kans geven om zoveel mogelijk Tribers te leren kennen. Zo krijg je een duidelijk beeld van onze cultuur en kunnen we samen bepalen of Tribers en de Scrum Master rol bij je passen. Benieuwd hoe het kennismakingsproces eruitziet? Komt 'ie.

het kennismakingsproces bij Tribers

in een notendop:

  1. Eerste contact Reageer of stuur ons een berichtje. Wie weet is het een match made in heaven!
  2. Telefonisch onderonsje Geen ellenlange vragenlijst, gewoon een kort en krachtig gesprek van 20 minuten. We beloven geen awkward stiltes!
  3. Training ervaren Proef de werkcultuur. Het is als een feestje, maar dan met meer leren en minder confetti.
  4. Koffiegesprek Tijd voor een koffiegesprek op kantoor. We hebben de latte, jij brengt de levensvragen.
  5. Showtime Bereid een korte presentatie voor over jezelf en de Scrum Master rol. Denk 'TED Talk', maar dan met minder druk en meer Tribers.
  6. Contract aanbieding Als alle lichten op groen staan, rollen we de groene loper uit en krijg je een contract aangeboden!

eerste contact

Dit is je eerste stap naar een mogelijke match met Tribers. Reageer op de vacature of stuur ons een berichtje. Zodra we je reactie binnen hebben, plannen we een telefonisch gesprek in. Het is de start van iets moois, of op z'n minst een interessant gesprek!

het telefonisch onderonsje

Na het eerste contact volgt een kort en krachtig telefonisch gesprek van ongeveer 20 minuten. Hierin beantwoorden we je eerste vragen en krijgen we een eerste indruk van elkaar. Geen zorgen, we houden het luchtig en informatief!

meedoen met een workshop

Het traineeship staat in het teken van leren, zowel in de praktijk als tijdens onze vrijdagtrainingen. We nodigen je uit om één van deze trainingen te ervaren. Je leert andere trainees kennen, proeft de sfeer en krijgt een idee van het soort trainingen dat je tijdens het traineeship kunt volgen.

het koffiegesprek

Tijdens een koffietje bij ons op kantoor kan je twee tribers het hemd van het lijf vragen over hun ervaring en hoe zij het vinden bij Tribers. Tegelijkertijd kan je uit de doeken doen waarom jij zo veel zin hebt om te starten met het traineeship.

een korte presentatie

Tijdens dit gesprek vragen we je ook om een korte presentatie voor te bereiden over jezelf en de Scrum Master rol. Je geeft deze presentatie aan een wat groter groepje Tribers. We zijn natuurlijk allemaal erg nieuwsgierig naar jou. Daarnaast is een groot onderdeel van de Scrum Master rol om voor d e groep te staan, dus vinden we het belangrijk dat je dit dan direct meemaakt.

contract aanbieding

De finale! Als alle lichten op groen staan, rollen we de groene loper uit. We bellen je binnen twee werkdagen om je sollicitatie na te bespreken. Als iedereen blij is, bieden we je een contract aan en kun je in maart beginnen aan het traineeship!

ontdek of het scrum master traineeship iets voor jou is

Ben je nieuwsgierig geworden en durf je een gesprekje aan? Schrijf je in voor het traineeship en we bellen je even op om kennis te maken.