Cases

Door de jaren heen hebben wij vele mooie klanten geholpen met het activeren van agile. Ter inspiratie delen wij graag een aantal resultaten van het werk dat wij hebben opgeleverd. Hieronder zie je een aantal cases waarin je verschillende onderdelen van ons werk terugvindt.

Essent Agile

SAFe maakt Agile schaalbaar bij Essent

”We hadden onvoldoende zicht op de voorspelbaarheid van de teams. We hadden goed inzicht op story niveau, maar op het level daarboven hadden we totaal geen zicht of sturing.”

Lees meer
ABN AMRO

DevOps versnelt Digital Workplace bij ABN AMRO

“Onze doelstelling is simpel: we willen het elke dag een beetje beter doen voor onze gebruikers.”
vertelt Martijn Cappel van de afdeling Digital Workplace bij ABN AMRO.

Lees meer
Arlanxeo

Agile projectaanpak geeft flexibiliteit bij Arlanxeo

Het combineren van deze specialisten heeft grote voordelen vindt Ingrid: “Dit stelde ons in staat om zo efficiënt en ongecompliceerd mogelijk te bouwen, zonder al te veel aanpassingen.”

Lees meer
Tribers Campfire Essent

Activating Agile bij Essent

Energieleverancier Essent hanteert al jaren de Agile aanpak. De instrumentele kant is dan ook goed ingericht. Door mensen met elkaar te verbinden, wordt hier een Agile mindset aan toegevoegd. Zo werken teams samen aan het leveren van waarde.

Lees meer
CB

Activating Agile bij CB

Logistiek dienstverlener CB richt zich naast de boekensector, waar zij al 145 jaar actief is, sinds 2012 ook op de fashionindustrie en de healthcare. Wendbaarheid is belangrijk; “Je staat als IT altijd onder druk; het moet sneller en goedkoper. Dat is de wereld waar we inzitten.”

Lees meer
KLM Digital Agile

Activating Agile bij KLM Digital

“Het contact met de gebruikers heeft voor bezieling gezorgd bij de ontwikkelaars,” vertelt Reina. “Het is prettig om andere mensen met je product te helpen, en dat aspect heeft nu een gezicht gekregen.”

Lees meer